hurtig levering Hurtig levering - dag til dag fra eget lager!   billig fragt Billig fragt - fra kun kr. 39,-   råd Her er gode råd gratis!

0 Varer
Din indkøbskurv er tom.

0

Pool reservedele

Pool reservedele

Der vil med tiden uundgåeligt forekomme slid på din pool og opstå behov for at udskifte forskellige dele og elementer. Det kan både være på selve swimmingpoolen, poolpumpe eller andet udstyr, enten fordi delene slides eller fordi en lille dims bliver forlagt.

Specielt udendørs pools vil blive slidt af vind og vejr over tid. Den kolde vinter, småsten og andet skidt er din pool ikke begejstret for i længden. Så med tiden kan det blive nødvendigt med reservedele til din pool, så sliddele kan skiftes.

42 vare(r)

42 vare(r)

Få din pool op at køre igen

PoolOasen har et stort udvalg af reservedele til pool, og du finder også reservedele til sandfilter, poolpumper og poolrobotter hos os.

Ting slides når vi bruger dem. Men med diverse poolreservedele fra PoolOasen kan din pool altid stå skarpt og vedligeholdt. Fra tid til anden vil du måske få brug for en ny liner/inderdug til din pool, et nyt skinnesæt eller koblingsstykke, og det kan du finde her på siden!

Vi er lagerførende i mange forskellige pakninger og reservedele. Søger du noget specielt, som ikke lige findes på vores side? Så kontakt os - vi kan skaffe det meste!