HURTIG LEVERING

Stort udvalg på eget lager sikrer hurtig levering; typisk dag-til-dag på lagervarer!

SPAR PENGE

Egen import sikrer dig lave priser! Så du er altid sikret en god handel

PROFESSIONEL SUPPORT

Vi hjælper dig med rådgivning, før, under og efter dit køb!

Pool reservedele

Pool reservedele
Faldende orden

31 varer

pr. side
Faldende orden

31 varer

pr. side

Der vil med tiden uundgåeligt forekomme slid på din pool og opstå behov for at udskifte forskellige dele og elementer. Det kan både være på selve swimmingpoolen, poolpumpen eller andet udstyr, enten fordi delene slides ned eller fordi en lille dims bliver forlagt.

Hos PoolOasen.dk finder du et stort udvalg af pool-reservedele, heriblandt:

  • Skimmerkurve
  • Drænventiler
  • Manometre

Fordelene ved at handle igennem os er mange. I og med at vi selv importerer vores produkter, får du både en høj kvalitet og holdbarhed på samtlige pool-reservedele samtidig med, at du får dem til en god pris. Det er ren win-win!

Få hjælp til at finde de reservedele, du står og mangler

Står du og mangler en helt bestemt reservedel? Ofte er den hurtigste løsning at kontakte vores support, hvor du nemt og hurtigt kan få hjælp til at finde de poolreservedele, du måtte være på udkig efter. Har du desuden spørgsmål til enkelte af vores produkter og deres funktioner, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring inden for branchen og gør altid en dyd ud af at hjælpe kunder som dig. Derudover tilbyder vi hurtig levering og billig fragt i hele landet, så du nemt kan bestille direkte fra sofaen.

Slid og bortkomst

Specielt udendørs pools vil blive slidt af vind og vejr over tid. Den kolde vinter, småsten og andet skidt er din pool ikke begejstret for i længden. Så med tiden kan det blive nødvendigt med reservedele til din pool, så sliddele kan skiftes.

Pooloasen har et stort udvalg af reservedele til pool og du finder også reservedele til sandfilter, pool pumper og pool robotter hos os.

Ting slides når vi bruger dem. Men med pool reservedele fra PoolOasen kan din pool altid stå skarpt og vedligeholdt. Fra til anden vil du måske få brug for en ny liner til din pool (inderdug), et nyt skinnesæt eller koblingsstykke og det kan du finde her på siden!

Vi er lagerførende i mange forskellige pakninger og reservedele. Søger du noget specielt, som ikke lige findes på vores side? Så kontakt os - vi kan skaffe det meste!