HURTIG LEVERING

Stort udvalg på eget lager sikrer hurtig levering; typisk dag-til-dag på lagervarer!

SPAR PENGE

Egen import sikrer dig lave priser! Så du er altid sikret en god handel

PROFESSIONEL SUPPORT

Vi hjælper dig med rådgivning, før, under og efter dit køb!

Pool reservedele

Der vil med tiden uundgåeligt forekomme slid på din pool og opstå behov for at udskifte forskellige dele og elementer. Det kan både være på selve swimmingpoolen, poolpumpe eller andet udstyr, enten fordi delene slides eller fordi en lille dims bliver forlagt.

Pool reservedele
Faldende orden

41 varer

pr. side
Faldende orden

41 varer

pr. side

Slid og bortkomst

Specielt udendørs pools vil blive slidt af vind og vejr over tid. Den kolde vinter, småsten og andet skidt er din pool ikke begejstret for i længden. Så med tiden kan det blive nødvendigt med reservedele til din pool, så sliddele kan skiftes.

Pooloasen har et stort udvalg af reservedele til pool og du finder også reservedele til sandfilter, pool pumper og pool robotter hos os.

Ting slides når vi bruger dem. Men med pool reservedele fra PoolOasen kan din pool altid stå skarpt og vedligeholdt. Fra til anden vil du måske få brug for en ny liner til din pool (inderdug), et nyt skinnesæt eller koblingsstykke og det kan du finde her på siden!

Vi er lagerførende i mange forskellige pakninger og reservedele. Søger du noget specielt, som ikke lige findes på vores side? Så kontakt os - vi kan skaffe det meste!