HURTIG LEVERING

Stort udvalg på eget lager sikrer hurtig levering; typisk dag-til-dag på lagervarer!

SPAR PENGE

Egen import sikrer dig lave priser! Så du er altid sikret en god handel

PROFESSIONEL SUPPORT

Vi hjælper dig med rådgivning, før, under og efter dit køb!

Poolslange, fittings mv

Når solen skinner, og temperaturen er høj, er det lækkert med en pool, hvor du kan blive nedkølet og slappe af. Hvis du er en af dem, der har en pool i haven, så kan du ikke komme udenom, at der fra tid til anden er brug for en pool-slange og dertilhørende fittings, hvis det hele skal fungere optimalt.

Poolslange, fittings mv
Faldende orden

Varer 1-54 af 54

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-54 af 54

Side
pr. side

Hos PoolOasen har vi samlet alt, hvad du skal bruge, så du kan få sat din pool op, som den skal. I vores sortiment finder du både det traditionelle slangesæt, den effektive sugeslange i EVA-kvalitet og backwash-slanger, så du kan få det ypperste ud af din pool.

Pool-slanger og tilbehør hos PoolOasen

Her på siden finder du ikke blot pool-slanger, vi har nemlig også en bred vifte af tilbehør til formålet. Her finder du blandt andet fittings i enhver variant, uanset om du bruger pool-slange med spændebånd, eller om du har opgraderet til de professionelle PVC-fittings. Vores udvalg omfatter også både skimmer til indbygning i pool-væggen samt diverse ventiler.

Det kan være en jungle at finde rundt i alt, hvad du skal bruge til din pool. Hos PoolOasen sidder vi klar til at rådgive og vejlede dig via vores kundeservice, så du altid bestiller de rigtige varer hjem.