HURTIG LEVERING

Stort udvalg på eget lager sikrer hurtig levering; typisk dag-til-dag på lagervarer!

SPAR PENGE

Egen import sikrer dig lave priser! Så du er altid sikret en god handel

PROFESSIONEL SUPPORT

Vi hjælper dig med rådgivning, før, under og efter dit køb!

Varmepumpe til pool

Med en pool i et land som Danmark, hvor et højt antal sommerdage ikke er garanteret, giver det ekstra god mening at supplere med en varmepumpe. På den måde kan du nemlig holde vandtemperaturen på et niveau, som du har lyst til at bade i. Dette er også gældende, hvis du har en indendørs pool, hvor temperaturen udendørs ikke har nogen betydning.

Varmepumpe til pool
Faldende orden

16 varer

pr. side
 1. ECO Varmepumpe 5,5 kW
  Rating:
  0%
  Normalpris 5.995,00 DKK Tilbudspris 4.995,00 DKK
 2. Inverter Pro Varmepumpe 11kW
  Rating:
  0%
  Normalpris 11.995,00 DKK Tilbudspris 10.375,00 DKK
Faldende orden

16 varer

pr. side

Hos PoolOasen har vi samlet en bred vifte af varmepumper i forskellige størrelser, så du kan finde den rette til din pool. I vores sortiment finder du både budgetvenlige varianter, men også modeller fra anerkendte mærker – alt efter hvad behovet for din pool er. Vælg en model med inverterteknologi, hvis du vil have den mest energieffektive varmepumpe (billigst i drift).

Hold varmen med en varmepumpe fra PoolOasen

Med en udendørs pool, der er udstyret med en varmepumpe, kan du få glæde af den fra tidligt forår til sent efterår. En varmepumpe kan hæve badevandstemperaturen op til 12-14 grader, og det vil helt sikkert bidrage til en badesæson med langt større potentiale. Vi har endda modeller særligt velegnet til det nordiske klima; modeller som arbejder fint med lufttemperaturer helt ned til -12 grader!

Når du handler her hos os, er du sikker på altid at modtage varer af højeste kvalitet til prisen. Hvis du har svært ved at finde rundt i sortimentet eller har nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.