hurtig levering Hurtig levering - dag til dag fra eget lager!   billig fragt Billig fragt - fra kun kr. 39,-   råd Her er gode råd gratis!

0 Varer
Din indkøbskurv er tom.

0

Poolcovers

Poolcovers

Hos PoolOasen.dk har vi et bredt udvalg af poolcovers. Vi tilbyder både covers til om sommeren og vinteren, så din pool altid har det bedste cover, trods vind og vejr. Vores poolcovers kommer i forskellige mål, og der findes også covers til forskellige formål. Hos PoolOasen.dk er der covers til enhver pool og til netop dit behov.

36 vare(r)

36 vare(r)

Typer af poolcovers hos PoolOasen

Alle covers er fremstillet i god kvalitet, hvilket er med til at sikre både coveret og din pools levetid. Med et godt cover forlænges poolens levetid samtidig med at rengøringen minimeres. Et poolcover er derfor en stor fordel året rundt.

Her hos PoolOasen.dk tilbyder vi forskellige typer af covers:

-          Sommercovers: Vores sommercover med termofunktion, til når du vil holde den lune badetemperatur oppe i badesæsonen.

-          Vintercover: Vores vintercovers med wirelås, til når den fritstående pool skal lukkes af til vinter.

-          Specialcovers: Kuppelcovers, sikkerhedscovers og covers på specialmål.

-          Tilbehør: Det er også muligt at købe tilbehør, så du oplever fuld tilfredshed med dit poolcover. Hertil kan du fx købe en poolcover-opruller.

Du er altid velkommen til at kontakte os hos PoolOasen, og få vejledning samt et tilbud på den løsning, som passer netop til dit behov.