HURTIG LEVERING

Stort udvalg på eget lager sikrer hurtig levering; typisk dag-til-dag på lagervarer!

SPAR PENGE

Egen import sikrer dig lave priser! Så du er altid sikret en god handel

PROFESSIONEL SUPPORT

Vi hjælper dig med rådgivning, før, under og efter dit køb!

Pool tilbehør

Pool tilbehør
Faldende orden

3 varer

pr. side
 1. Bigfoot - balje til fodskyl
  Rating:
  0%
  95,00 DKK
 2. Gavekort - gyldighed 36 mdr.
  Rating:
  0%
  1,00 DKK
 3. x. Special-tilbehør til pool, pumpe mv.
  Rating:
  0%
  1,00 DKK
Faldende orden

3 varer

pr. side

Er du allerede den heldige indehaver af en pool, men ønsker du at gøre brugen af den endnu sjovere med forskelligt pooltilbehør? Så kan du finde masser af inspiration til dit kommende grej på vores hjemmeside.

Her finder du tilbehør til din pool i form af badebolde, flydemadrasser og volley-sæt - eller en havebruser til sommerhuset eller terrassen lige ved poolen. Det er også her, du finder gode og sjove gaveidéer til vandmanden, børn og barnlige sjæle.

Det meste af vores pooltilbehør egner sig til brug i både store og små pools, og du kan derfor helt sikkert finde noget, der egner sig til din unikke pool.

Vi har pooltilbehør til hele familien

Uanset om du ønsker at forkæle dig selv eller dine børn med forskelligt pooltilbehør, så kan vi hos PoolOasen være behjælpelige med dette. Vi udbyder kun tilbehør af god kvalitet, som du kan have glæde af i mange år. Med vores store udvalg af produkter kan du derfor helt sikkert finde noget, der falder i din smag.

Er du på udkig efter et bestemt produkt? Du er altid velkommen til at kontakte vores support, der tilbyder eksperthjælp inden for pooltilbehør.