HURTIG LEVERING

Stort udvalg på eget lager sikrer hurtig levering; typisk dag-til-dag på lagervarer!

SPAR PENGE

Egen import sikrer dig lave priser! Så du er altid sikret en god handel

PROFESSIONEL SUPPORT

Vi hjælper dig med rådgivning, før, under og efter dit køb!

Filteranlæg til pool

Har du brug for et godt filteranlæg til din swimmingpool? På denne side kan du se hele vores udvalg af anlæg og en masse godt tilbehør til filteranlægget. PoolOasen har filterpumper, filterpakker, sandfiltre og masser af praktisk tilbehør. Alt hvad du behøver til dit filteranlæg ved poolen. Hvis du har spørgsmål eller brug for råd, må du endelig kontakte os.

Filteranlæg til pool
Faldende orden

Varer 1-69 af 69

Side
pr. side
 1. Filetrpakke, komplet, 20-40 m3 (PE-HD filter)
  Rating:
  0%
  Normalpris 4.355,00 DKK Tilbudspris 3.995,00 DKK
 2. Vildmarksbad med inderkar; tilbehør - Sandfilterpakke Basic
  Rating:
  0%
  Normalpris 2.995,00 DKK Tilbudspris 2.795,00 DKK
 3. Vandvarmer til Pool, Spa og Hot Tub, 2000W
  Rating:
  0%
  Normalpris 995,00 DKK Tilbudspris 845,00 DKK
 4. Vildmarksbad m inderkar; tilbehør - sandfilterpakke PRO
  Rating:
  0%
  Normalpris 3.195,00 DKK Tilbudspris 2.995,00 DKK
 5. Vildmarksbad; tilbehør - sandfilterpakke PRO
  Rating:
  0%
  Normalpris 3.195,00 DKK Tilbudspris 2.995,00 DKK
Faldende orden

Varer 1-69 af 69

Side
pr. side

Cirkulation og rensning af poolvandet

Når du har en pool eller måske endda en udendørs spa derhjemme, er det en god idé at investere i et filteranlæg til poolen, der kan holde den ren og hygiejnisk. Det er et meget vigtigt element, så du kan få mest muligt ud af din pool.

Når det kommer til filteranlægget, er der en masse forskellige løsninger, og du kan her hos os i PoolOasen finde et bredt udvalg af forskellige typer filtre, så du kan vælge den model, der passer bedst til din pool og behov.

Automatisk eller manuelt filteranlæg til pool?

Her hos os finder du blandt andet et udvalg af forskellige automatiske filteranlæg til pool, der alle har forskellige virkninger og kan filtrere forskellige mængder vand i timen. Det smarte ved disse anlæg er, at de kører automatisk og altid kan holde din pool ren og klar til at blive brugt.

Men vi har også et udvalg af andre løsninger, der er i den billigere ende af skalaen, men som ikke virker på samme effektive måde. Dog kan du stadig holde din pool ren med blandt andet vores filterpatroner. Gå på opdagelse her i vores brede udvalg af filteranlæg til swimmingpool og find det rette.

Vælg det rigtige filteranlæg til din pool

Tommelfingerreglen siger, at en pumpes kapacitet skal sikre effektiv rensning af alt vand i bassinet på max. 5 timer. For bedste cirkulation, bør pumpen placeres under vandlinjen, således at vandet naturligt løber fra bassinet til pumpen. Herfra vil pumpens kraft fint kunne løfte vandet videre til rensning gennem filtermediet i filtertanken. Du kan benytte filtersand, filterglas eller filterkugler. Filterkugler kan anvendes i alle filtertanke, og det er et meget effektivt rensemedie; renser op til 10 gange så effektivt som filtersand!

Hvis du selv sammensætter dit filteranlæg, så undgå at koble en meget kraftig pumpe sammen med en lille kompakt filtertank. Vandet skal løbe stille igennem filtertanken for effektivt at kunne rense urenheder fra poolvandet.

Er du i tvivl om den rette løsning til netop dit bassin, så kontakt vores kundeservice og lad os hjælpe dig!