Classic Pro, sandfiltersystem 0,6 hp, Ø400

Classic Pro, sandfiltersystem 0,6 hp, Ø400

Classic Pro

Classic Pro, sandfiltersystem 0,3 hp, Ø300

ClearWater Compact Sandfiltersystem (250W). 7-vejs ventil

HURTIG LEVERING

PROFESSIONEL SUPPORT
- i øjenhøjde!

1.895,00 DKK
Tilgængelighed: Udsolgt
Varenummer
1044
Leveringsinfo: 
1-3 dage

ClearWater Compact Sandfiltersystem med 250W pumpe

 

Gennem de sidste syv år, har ClearWater sandfiltersystemerne været vores mest efterspurgte til havepools. Og Compact-modellen i særdeleshed til bassiner som rummer op til 20 m3.

 

Men erfaringen har også vist os, at den "gamle" Compact model reelt har en overdimensioneret pumpekapacitet til den lille filtertank. Det er der nu gjort noget ved! Så det nye 250W-Compact-system er på en og samme tid både en billigere og en bedre løsning, hvis du har brug for rensning af mindre bassiner, og dermed også et oplagt valg til Vildmarksbad. Med den mindre pumpe, presses vandet langsommere igennem filtermedieti filtertanken, hvormed vandet filtreres bedre.

 

 

Anslutning: 

Passer til alle pools med standard 32/38 mm slangetilslutninger.

 

Pumpen er selvsugende, og har kraftig renseeffekt på 0,3HP/250W/4500 liter i timen ved poolindløb. Det sikrer god vandcirculation og opfylder let det generelle minimumskrav til effektiv rengøring/støvsugning af poolbunden (4 m3/t).

 

Pumpen har et praktisk forfilter og den kan endvidere benyttes med saltvand.

 

Tanken rummer ca. 12 kg filtersand (0,4-0,8) eller endnu bedre en halv pose af det nye innovative filtermedie Filterkugler/Fibalon, som sikrer dig krystalklart vand UDEN sandkorn på poolbunden!

 

Dette sandfilter system giver en unik mulighed for at integrere et i selve filtertanken der eliminerer svævealger i vandet uden brug af kemi.

 

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!