HURTIG LEVERING

Stort udvalg på eget lager sikrer hurtig levering; typisk dag-til-dag på lagervarer!

SPAR PENGE

Egen import sikrer dig lave priser! Så du er altid sikret en god handel

PROFESSIONEL SUPPORT

Vi hjælper dig med rådgivning, før, under og efter dit køb!

Paddleboard

Er du vild med vand, så har du med garanti også stiftet bekendtskab med de populære paddleboards eller SUP boards, som mange også kalder dem. Konceptet er enkelt: med et paddleboard kan du både stående eller siddende på knæene padle afsted på vandet. Det kræver lidt balance, men så snart du har prøvet det et par gange, er det legende let.
Paddleboard
Faldende orden

6 varer

pr. side
 1. Paddle Board; Rip Tide SUP op til 90 kg
  Rating:
  0%
  2.595,00 DKK
 2. Paddle Board; Wave Crest op til 60 kg
  Rating:
  0%
  1.990,00 DKK
 3. Paddle i fiberglass Hydro Force 2.17m
  Rating:
  0%
  695,00 DKK
 4. Paddleboard: Sea Breeze Set, op til 120 kg.
  Rating:
  0%
  1.990,00 DKK
 5. PaddleBoard, Aqua Glider, op til 110 kg.
  Rating:
  0%
  2.395,00 DKK
 6. PaddleBoard OCEANA op til 120 kg.
  Rating:
  0%
  1.995,00 DKK
Faldende orden

6 varer

pr. side

Her hos Pooloasen.dk finder du et udvalg af forskellige paddleboards af god kvalitet, der kan tage dig med på havet i både sommer og vintersæsonen – er det vinter, kræver det blot en dragt, så du kan holde temperaturen i kroppen oppe.

Vær med på den helt nye SUP-dille

De paddleboards du kan købe her på siden er oppustelige, hvilket gør dem nemme at medbringe på stranden eller på en sejltur ombord på båden. Derudover så får du naturligvis både en paddel, luftpumpe, sikkerhedsline og transporttaske, så du kan komme afsted uden at mangle noget. Til nogle af modellerne er der tilmed et sæde med, hvilket gør oplevelsen lidt mere ligesom en kajak. Sædet er aftageligt, hvilket gør boardet dejligt alsidigt. Vil du sejle mere end én person af gangen, skal du være opmærksom på, at der er en maxvægt. Læs mere om det enkelte boards i produktteksten.

Er børnene så store, at de selv kan padle, så kan du vælge et board, der beregnet til børn – dette paddleboard er mindre i størrelsen, har en skridsikker overflade og en sikkerhedsline.