hurtig levering Hurtig levering - dag til dag fra eget lager!   billig fragt Billig fragt - fra kun kr. 39,-   råd Her er gode råd gratis!

0 Varer
Din indkøbskurv er tom.

0

Affugter

Få den bedste affugter fra Woods - og undgå fugtproblemer i dit hjem

 

Har du problemer med fugt i kælderen, badeværelset eller andre steder i din bolig, eller ønsker du blot at opnå det perfekte indeklima for dig og din familie, så har vi den perfekte løsning til dig. Med en elektronisk affugter fra Wood's, kan du regulere fugtigheden i din bolig. Dette kan spare dig for mange penge og ærgelser, da du hindrer råd og svampedannelser.

affugterOptimalt indeklima
Optimal indeklima med affugterBrug af affugtere er selvsagt relevant, når man står med et reelt fugtproblem i eksempelvis en kælder eller i sommerhuset, som i store dele af året ikke opvarmes. Og tørrere luft giver alt andet lige et bedre indeklima.

Men hvad mange overser er, at en affugter resulterer i tørrere luft i boligen, som følgeligt gør det billigere at opvarme boligen!

Wood's affugtere kan også med fordel benyttes som en mere miljøvenlig "tørretumbler", idét maskinens kapacitet muliggør hurtigere tørring af vasketøjet, når det hænges til tørre i huset. Og så koster det kun det halve af, hvad det koster at bruge tørretumbleren

Wood's Affugtere
PoolOasen.dk har fået en enestående mulighed for at forhandle en bred vifte af canadiske Wood's kvalitets affugtere. Vi har udvalgt et større antal affugtere, som i størrelse og kapacitet varierer, så du med garanti kan finde den model, som dækker netop dit behov for at affugte boligen.

Bemærk at alle Wood's DS-, ED- og TDR maskiner leveres med et unikt partikelfilter, som sikrer din bolig og din familie mod skimmel og sporer.

Filter med ramme sælges også separat, så ældre maskiner kan også optimeres med denne rigtig gode detalje.

Wood's har over 20 års erfaring med udvikling og produktion af produkter til forbedring af indeklimaet, og de står inde for kvaliteten! Derfor gives der hele 5 års garanti på kompressoren foruden den almindelige reklamationsret på 2 år. Wood's affugtere er de professionelles valg!