HURTIG LEVERING

Stort udvalg på eget lager sikrer hurtig levering; typisk dag-til-dag på lagervarer!

SPAR PENGE

Egen import sikrer dig lave priser! Så du er altid sikret en god handel

PROFESSIONEL SUPPORT

Vi hjælper dig med rådgivning, før, under og efter dit køb!

Poolbørster, net mm.

Poolbørster, net mm.
Faldende orden

14 varer

pr. side
Faldende orden

14 varer

pr. side

Har du brug for udstyr til at passe og vedligeholde poolen? På DinOase finder du en masse godt udstyr og redskaber til at passe din swimmingpool. God vedligeholdelse af din pool er nemlig afgørende for at sikre, at den står skarpt hele året rundt. Derudover er en god hygiejne og rengøring med til at forlænge levetiden af din pool, så du kan have glæde af den i mange år.

På disse sider kan du finde poolbørster, poolnet, skimmere, rensesvampe og meget mere. Se nærmere på udvalget herunder, hvor du kan finde masser af inspiration til din fremtidige investering i gode produkter til vedligeholdelsen af din pool.

Vi har udstyr til knivskarpe priser

Det er altid en god forretning, når du handler igennem os. Hos PoolOasen har vi nemlig egen import af alle vores produkter, hvilket betyder, at du som kunde altid får den bedste kvalitet til knivskarpe priser. Derudover tilbyder vi dag-til-dag-levering i hele landet, så du med få klik kan få leveret dine poolbørster, net mm. direkte til din adresse.

Har du spørgsmål til vores produkter eller leveringsbetingelser? Vi står altid klar til at hjælpe dig, så du kan få de rigtige produkter hjem.