HURTIG LEVERING

Stort udvalg på eget lager sikrer hurtig levering; typisk dag-til-dag på lagervarer!

SPAR PENGE

Egen import sikrer dig lave priser! Så du er altid sikret en god handel

PROFESSIONEL SUPPORT

Vi hjælper dig med rådgivning, før, under og efter dit køb!

Oppustelig Spa

Faldende orden

7 varer

pr. side
Faldende orden

7 varer

pr. side

Har du altid drømt om at have din helt egen, oppustelige spa ude i haven? Nu har du en enestående chance for at gøre drømmen til virkelighed! Med en oppustelig spa får du nemlig mulighed for at tage spaoplevelsen direkte med hjem - og så er det ovenikøbet super nemt at sætte op.

Nyd en spaoplevelse i haven

Vi har samlet vores store udvalg af produkter på én side, så du nemt kan danne dig et overblik over vores sortiment. Har du spørgsmål til enkelte af vores produkter, eller er du på udkig efter noget bestemt? Hos PoolOasen står vi altid klar til at hjælpe dig.

Men hvordan vælger du så den perfekte, oppustelige spa? Inden du foretager dit endelige køb, kan du med fordel tage udgangspunkt i følgende:

  • Størrelse - hvor mange personer ønsker du, at der skal være plads til i din spa? De forskellige typer spa kan rumme alt lige fra 4-7 personer.
  • Funktioner - din oppustelige spa kan have mange forskellige funktioner, heriblandt både massage, hurtig opvarmning og meget andet.
  • Design - vælg imellem mange forskellige design, hvor nogle af dem læner sig meget tæt op ad en ægte og eksklusiv, oppustelig spa som du kender den.