HURTIG LEVERING

Stort udvalg på eget lager sikrer hurtig levering; typisk dag-til-dag på lagervarer!

SPAR PENGE

Egen import sikrer dig lave priser! Så du er altid sikret en god handel

PROFESSIONEL SUPPORT

Vi hjælper dig med rådgivning, før, under og efter dit køb!

Oppustelig Spa

Faldende orden

6 varer

pr. side
 1. Lay-Z-Spa, HAWAII HydroJet Pro (4-6 pers.)
  Rating:
  0%
  5.995,00 DKK
 2. Lay-Z-Spa, PARIS m. multi-color LED-lys 4 - 6 personer
  Rating:
  0%
  3.495,00 DKK
 3. Lay-Z-Spa, ST.MORITZ AirJet (5-7 pers.)
  Rating:
  0%
  3.995,00 DKK
 4. Lazy-Z-Spa, Havana Airjet m. Freeze shield (op til 2-4 pers.)
  Rating:
  0%
  2.795,00 DKK
 5. Lay-Z-Spa Honolulu AirJet, til 4-6 pers.
  Rating:
  0%
  2.995,00 DKK
 6. Lay-Z-Spa, Maldives HydroJet Pro m. 8 massage-dyser (5-7 pers.)
  Rating:
  0%
  6.495,00 DKK
Faldende orden

6 varer

pr. side

Et spabad kan lyde som en drøm, der aldrig går i opfyldelse. Men sådan forholder virkeligheden sig heldigvis ikke. Det er nemlig meget nemt at tilføje et oppusteligt spabad til din bolig. Som navnet også antyder, skal spabadet blot pustes op – så er det som skræddersyet til din terrasse. Du skal endelig ikke tage fejl af kvaliteten til trods for, at spabadet er oppusteligt. Kvaliteten er høj, og du er garanteret den følelse af luksus og wellness, du drømmer om. Hos Pooloasen har vi et stort udvalg af oppustelige spabade til dig, der nu vil gøre din drøm til virkelighed.

Find dit oppustelige spabad her

Lad dig endelig ikke skræmme af de mange muligheder for at finde det rette oppustelige spabad, blandt modellerne vi har her på siden. Vores brede sortiment af spabade gør det blot nemt for dig at tage det rigtige valg. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvilket spabad du vælger. Det skal være det rigtige i både størrelse, form og udseende. Størrelsen på dit spabad er vigtig, da det skal stemme overens med det areal, du har til rådighed på din terrasse – eller hvor du ønsker, at dit spabad skal stå.

Med et spabad, der skal pustes op, har du mulighed for at sætte det forskellige steder i dit hjem. Også indendørs. Fortryder du placeringen af dit spabad, kan du nemt flytte det igen. Det er en af fordelene ved det oppustelige spabad. Formen på spabadet skal selvfølgelig leve op til den stil, du drømmer om, og det samme skal udseendet på dit oppustelige spabad. Skal det være sort, gråt eller have mønster? Tag et kig på siden, og find det spabad, der lever op til dine forventninger.

Nyd en luksus i hverdagen

En oppustelig spa er en luksus i din hverdag. Et En luksus, du nemt kan tilføje som mønsterbryder, når dine dage bliver for trivielle og kedelige. Der er ikke noget, der er bedre end at hoppe i et skønt spabad efter en lang dag på arbejde. Det får dig til at slappe af i hvert et led af kroppen og giver dig en behagelig følelse. Den afslappede følelse giver dig også en god nattesøvn, da din krop får ro og lov til at falde ned efter en dag fuld af mange indtryk.

Et oppusteligt spabad er ikke kun en god idé efter en lang arbejdsdag. Spabadet er også et oplagt samlingspunkt blandt gode venner på en festlig aften. Find glassene frem, og nyd en tur i vandet med bobler i glasset, åben himmel og godt selskab.

Et spabad er også oplagt for dig, der træner meget. Et varmt spabad hjælper din krop med at restituere, og kan også lindre muskelømhed. Der er altså mange gode grunde til, at et spabad skal flytte ind hos dig.

 

Tag dit spabad med i sommerhus

Ja, et oppusteligt spabad giver dig mulighed for at flytte dit spabad – og ikke mindst tage det med dig. Hvis du har planlagt en tur i sommerhuset, og gerne vil sørge for, at der er dømt maksimal afslapning, kan du tage dit oppustelige spabad med i sommerhuset. Det er ganske problemfrit. Det kræver blot en plan flade. Det oppustelige spabad gør det også nemt at tage spabadet op og ned. Det er en fordel for dig, der ikke har meget plads på terrassen. Har du inviteret mange gæster til middag, kan du hurtigt tage spabadet ned, så der er plads til, at I kan hygge jer på de kvadratmeter.

Oppustelige spabade til både 2 og 6 personer

Drømmer du om at samle gode venner eller familie til følelsen af luksus og velvære, anbefaler vi dig, at du vælger et oppusteligt spabad til mindst 6 personer. Et oppusteligt spabad til 6 personer giver jer plads til at boltre jer på, uden I skal føle jer langt fra hinanden. Vennerne skal gerne være indenfor rækkevide til at skåle med.

Et spabad skal være for alle. Også hvis I blot er to personer, der deler drømmen om at hoppe i det lune vand. Derfor har vi hos Pooloasen selvfølgelig også oppustelige spabade til 2 personer. Et oppusteligt spabad til 2 personer er ideelt for parret, der sammen ønsker at tilføje et strejf af ferie og romance til hverdagen.

Oppustelige spabade med plads til venner og familie

Vores oppustelige spabade er af høj kvalitet, der giver dig maksimal forkælelse og restitution. Vores spabade kommer i forskellige størrelser, men fælles for dem alle er, at de er rummelige. Der er plads til hele familien – børn såvel som voksne.

Hvad end du drømmer om afslapning, restitution, et samlingspunkt eller en romantisk tilflugt indfrier vores oppustelige spabade dine ønsker. Vores spadebade er fremstillet i, alt efter hvilken modeller du vælger, dropstitch eller tritech. Begge materialer sikrer stabilitet, UV-beskyttelse og holdbarhed i vind og vejr.

Opsætningen af spabadet går nemt og kræver ikke alverdens materialer og lange guides. Alt det kræver er en plan overflade, og det er jo heldigvis nemt at finde mange steder.

Hvad skal man gøre med den oppustelige spa om vinteren?

Vores spabade fra LayZ er produceret i et slidstærkt materiale, der har den fordel, at du kan lade spabadet stå udenfor om vinteren. Du kan lade vandet stå i spa på 10 grader i restmode. Det er en økonomisk stabil mulighed, der heller ikke giver dig frostsprængninger. Du kan dog også tømme din spa, hvis du foretrækker det.

Hvor mange liter vand skal man fylde i et spabad? 

De fleste spabade kan rumme 650-1000 liter vand. Hvis du har et spabad til 6 personer, kan du nemt fylde spabadet op med 1000 liter vand fra haveslangen. Hvis du har et mindre spabad, skal du selvfølgelig ikke fylde nær så mange liter vand i.