HURTIG LEVERING

Stort udvalg på eget lager sikrer hurtig levering; typisk dag-til-dag på lagervarer!

SPAR PENGE

Egen import sikrer dig lave priser! Så du er altid sikret en god handel

PROFESSIONEL SUPPORT

Vi hjælper dig med rådgivning, før, under og efter dit køb!

Lay-Z Spa

Lay-Z Spa
Faldende orden

6 varer

pr. side
Faldende orden

6 varer

pr. side

Drømmer du om at kunne bruge de kolde vinteraftenener i et varmt spabad? Eller vil du måske omvendt gerne kunne køle dig ned på en sommerdag, hvor solen står højt på himlen? Med en Lay-Z spa er det let at koble fra efter en hektisk arbejdsdag alene med partneren eller i gode venners lag.

Hos PoolOasen forhandler vi et stort udvalg af udendørs Lay-Z spa; Helsinki, Paris, Hawaii, Maldives, St. Mortiz, Honolulu og Havana. Vælg den model, som passer bedst til dig; der er modeller med mange jets, modeller med lækkert lys og mere enkle, klassiske modeller.

Vælg din drømmespa fra Lay-Z spa

Lay-Z spa er kendt for at producere et hav af forskellige udendørsvarianter. Vi forhandler flere typer Lay-Z spa, og du kan vælge din næste model på baggrund af:

  • Størrelse - de fleste af vores Lay-Z spabade har plads til 4-6 personer, men du finder både større og mindre modeller.
  • Design - du kan få din Lay-Z spa i flere forskellige designs. En oppustelig spa fra Lay-Z kan både være firkantet eller rund, ligesom den også kan fås i flere farver. Nogle modeller har et trælignende look, der passer perfekt som en moderne inflatable hot tub til terrassen.

  • Massage - ønsker du ekstra selvforkælelse, kan du finde flere Lay-Z spamodeller med indbygget massagefunktion, så du kan spænde helt af i kroppen.

  • LED-lys - for at give lidt ekstra kulør kan du få udgaver med LED-lys, der ofte kan styres med en fjernbetjening, der følger med i prisen.

  • Pris - priserne på vores Lay-Z spabade varierer efter parametre som størrelse, design og ikke mindst ekstrafunktioner. Typisk ligger prisen på nogle tusinde kroner.

Bestil din inflatable hot tub allerede i dag

Uanset om du skal have en Helsinki, Paris, Hawaii, Maldives, St. Mortiz, Honolulu eller Havana oppustelig spa fra Lay-Z, kan vi hos PoolOasen altid garantere dig en nem og hurtig levering i hele landet.

På vores hjemmeside kan du desuden finde et stort udvalg af ekstra tilbehør til din Lay-Z spa - fx vandplejemidler for at opretholde rent og sundt vand.