HURTIG LEVERING

Stort udvalg på eget lager sikrer hurtig levering; typisk dag-til-dag på lagervarer!

SPAR PENGE

Egen import sikrer dig lave priser! Så du er altid sikret en god handel

PROFESSIONEL SUPPORT

Vi hjælper dig med rådgivning, før, under og efter dit køb!

Lay-Z Spa

Med et oppusteligt spabad er det let at koble fra efter en hektisk arbejdsdag alene, med partneren eller i gode venners lag. Vælg den model, som passer bedst til dig; der er modeller med mange jets, modeller med lækkert lys og mere enkle, klassiske modeller.

Lay-Z Spa
Faldende orden

7 varer

pr. side
Faldende orden

7 varer

pr. side

Wellness og velvære på terrassen!

Hvis du godt kunne tænke dig en mulighed for at kunne tage i spa derhjemme, er du havnet det rigtige sted. Her hos Pool Oasen har vi et udvalg af forskellige udendørs spa, du kan installere derhjemme, så det bliver muligt for dig at opnå ultimativ afslapning.

Her hos os kan du finde forskellige størrelser af udendørs spa, så du kan vælge den version, der passer bedst til dig og din familie. Vi har blandt andet udendørs spa fra Lay-Z-spa, der producerer udendørs spaer i høj kvalitet til en fornuftig pris.

Få det udendørs spa, som du drømmer om

Hovedårsagen til at få en udendørs spa er naturligvis at kunne slappe af – men hvordan du ønsker det, er helt op til dig. Du kan blandt andet vælge en af vores modeller med indbygget massagefunktion, der giver dig en skøn massage, mens du slapper af.

Samtidig kan du få forskellige antal jets i din udendørs spa, ligesom vi også har modeller med LED lys, der kan skifte farve for at gøre din oplevelse et ekstra touch. En udendørs spa passer perfekt til at have stående på terrassen og kan låses forsvarligt af, når du ikke har den i brug.