HURTIG LEVERING

Stort udvalg på eget lager sikrer hurtig levering; typisk dag-til-dag på lagervarer!

SPAR PENGE

Egen import sikrer dig lave priser! Så du er altid sikret en god handel

PROFESSIONEL SUPPORT

Vi hjælper dig med rådgivning, før, under og efter dit køb!

Fritstående pools

Fritstående pools
Faldende orden

Varer 1-50 af 50

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-50 af 50

Side
pr. side

Fritstående pools til haven

Tænk at have sin helt egen swimmingpool i haven, der kan nydes på alle de mange skønne sommerdage, hvor det er rart at blive kølet lidt ned i varmen. Nu kan dine drømme blive til virkelighed med et af vores mange badebassiner og pools til haven her fra PoolOasen.

Vi tilbyder både badebassiner, der kan placeres fritstående eller nedgraves i haven alt efter, hvad din familie ønsker. I vores udvalg finder du pools til haven i mange forskellige størrelser, dybder, farver og designs i både runde og ovale modeller. Uanset om du søger en pool til de små børn i familien, eller du er på udkig efter en pool, som voksne kan tage svømmetag i, så finder du helt sikkert en variant til formålet her på siden. Se også vores komplette poolpakker med fritstående pools og udstyr til opstilling, klargøring og rengøring, der gør det ekstra let for dig, der drømmer om swimmingpool i haven.

 

Få din egen swimmingpool i haven

Måske du har fået den tanke, at du gerne vil have pool i haven. Men hvor starter man lige, og hvor kan man købe pools i en ordentlig kvalitet, der holder mere end bare sommeren over? Hos PoolOasen har vi mange års erfaring inden for poolbranchen, og vi ved derfor alt, hvad der er værd at vide om de forskellige fritstående pools samt deres fordele og ulemper. Tøv derfor ikke med at kontakte os, så vi kan guide dig et skridt tættere på din nye pool. Hos PoolOasen kan du altid være sikker på følgende, når du handler igennem os:

  • Den bedste kvalitet i alle vores produkter
  • Billig fragt og hurtig levering i hele landet
  • Konkurrencedygtige priser på alle pools til haven

Gå på opdagelse i udvalget her på siden for at finde netop den swimmingpool, som passer til jeres behov og præferencer. Måske et mindre badebassin er lige sagen, eller måske det skal være den helt store swimmingpool med plads til både familie og venner.

 

Kan en pool stå på fliser?

En pool til haven kan som udgangspunkt godt placeres på fliser, men det er bedst at bruge et mellemliggende lag af for eksempel filt eller presenning for at beskytte din pool bedst muligt.

Muligheden for at placere en pool på fliser åbner op for, at flere kan få udendørs pool uden at være afhængige af en terrasse eller et stykke med jord eller græs til at stille poolen på.

 

Kan man have pool uden pumpe?

Ja, PoolOasen forhandler flere forskellige pools uden pumpe til dig, der allerede har en pumpe eller ønsker at købe et filteranlæg til din pool separat. En pumpe eller et filter sørger for optimal cirkulation af vandet i poolen, der hele tiden holdes renset og bakteriefrit.   

 

Hvornår skal der klor i et badebassin?

Det er vigtigt at holde dit poolmiljø rent og fri for bakterier, alger med mere. Det gælder særligt for bassiner, der ikke tømmes for vand og rengøres efter hvert brug. Et sundt poolmiljø opretholdes nemmest ved brug af klor, og du kan blive meget klogere på vandpleje og vedligeholdelse af pool til haven ved at tage et kig på vores produkter inden for poolkemi her.

 

Køb pool til haven hos PoolOasen

Vi håber, at vi nu har gjort dig klogere på det at have en swimmingpool i haven, og at du føler dig godt rustet til at vælge den perfekte pool til netop din have. Når du har fundet din foretrukne pool, kan du bestille den hjem med det samme og få den leveret inden længe, så den hurtigt kan gøres klar til brug, og familien kan snuppe den allerførste tur i vandet. God fornøjelse!