hurtig levering Hurtig levering - dag til dag fra eget lager!   billig fragt Billig fragt - fra kun kr. 39,-   råd Her er gode råd gratis!

0 Varer
Din indkøbskurv er tom.

0

Tilbehør til filteranlæg

Tilbehør til filteranlæg

Få det bedste ud af dit filteranlæg!

PoolOasen har et godt udvalg af tilbehør til dit filteranlæg. Du finder alt fra teflon tape, til filtersand, filterkugler og vandvarmere. Gennemse vores udvalg af tilbehør til filteranlægget og find det du søger. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os! 

21 vare(r)

21 vare(r)

Filtermedie og spændende ekstra udstyr

Valg af filtermedie er det første du skal forholde dig til, når du anskaffer et filteranlæg til swimmingpool eller vildmarksbad.

Men et filteranlæg kan levere meget mere end effektiv rensning af badevandet. Vælger du eksempelvis at montere et UV-system mellem filteranlæg og bassin, vil du opnå at svævealger elimineres uden brug af kemikalier. Når algerne svæver forbi UV-lysrøret drøbes svævealgerne, og dermed reduceres det fremtidige behov for tilsætning af f.eks. klor i badevandet. Erfaringen viser, at du kan opleve en besparelse på helt op til 50%. UV-lysrør udskiftes en gang om året, hvis du vil sikre dig den bedste effekt.

Et andet smart tilkøb kan være en vandvarmer. Vandvarmeren er særligt anvendelig til mindre havebassiner og i særdeleshed som frostsikring i dit vildmarksbad. Som UV-systemet monteres vandvarmeren mellem filteranlæg og bassin, så vandet løber igennem efter rensning på vejen tilbage til bassinet.