hurtig levering Hurtig levering - dag til dag fra eget lager!   billig fragt Billig fragt - fra kun kr. 39,-   råd Her er gode råd gratis!

0 Varer
Din indkøbskurv er tom.

0

Udendørsbruser

Udendørsbruser

Det lune skyl i haven!

Havebruser eller solbruser - kært barn har mange navne! Her hos Pooloasen.dk finder du et stort udvalg af havebrusere – store som små med og uden fodskyl. Du kan nemt koble din udendørsbruser til en almindelig haveslange, og herefter vil solen ganske gratis opvarme vandet. Hvis du har brug for en udendørsbruser, når du er på campingferie, har vi ligeledes en havebruser i rejsevenlig størrelse, der rummer 20 liter. Den transportable bruser er perfekt til at skylle dig ren på campingturen, til at tage bad i sommerhuset efter havdyb eller vaske støvet af kroppen, når du er på festival.

8 vare(r)

8 vare(r)

Nyd en havebruser på de lune sommerdage

I udvalget af havebrusere finder du forskellige modeller, der har et æstetisk men praktisk design. Går du efter et luksuriøst udtryk, så vælg en af bruserne med det store firkantede hoved, som giver ekstra brusekomfort, når du bader.

Der er ikke noget bedre end at nyde et dejligt bad eller en hurtig skyller under åben himmel på en lun sommerdag. Havebruseren er oplagt i haven hjemme hos dig selv, i sommerhuset eller på båden – mulighederne er mange. Du kan enkelt montere bruseren lige der, hvor du vil nyde dit næste udendørs bad.