HURTIG LEVERING

Stort udvalg på eget lager sikrer hurtig levering; typisk dag-til-dag på lagervarer!

SPAR PENGE

Egen import sikrer dig lave priser! Så du er altid sikret en god handel

PROFESSIONEL SUPPORT

Vi hjælper dig med rådgivning, før, under og efter dit køb!

Udendørsbruser

Havebruser eller solbruser - kært barn har mange navne! Her hos Pooloasen.dk finder du et stort udvalg af havebrusere – store som små med og uden fodskyl. Du kan nemt koble din udendørsbruser til en almindelig haveslange, og herefter vil solen ganske gratis opvarme vandet.

Udendørsbruser
Faldende orden

9 varer

pr. side
 1. Havebruser 16L
  Rating:
  0%
  Normalpris 995,00 DKK Tilbudspris 895,00 DKK
 2. Havebruser 20L
  Rating:
  0%
  Normalpris 1.195,00 DKK Tilbudspris 995,00 DKK
 3. Havebruser 9L
  Rating:
  0%
  695,00 DKK
 4. Havebruser 35L
  Rating:
  0%
  1.295,00 DKK
 5. Solar Camp Shower, 20L
  Rating:
  0%
  95,00 DKK
 6. Havebruser 26L Alu Deluxe
  Rating:
  0%
  Normalpris 3.495,00 DKK Tilbudspris 3.250,00 DKK
 7. Havebruser 9L - Håndholdt
  Rating:
  0%
  895,00 DKK
 8. Havebruser 35L Hexagon design
  Rating:
  0%
  1.345,00 DKK
 9. Havebruser 18L Alu design
  Rating:
  0%
  Normalpris 1.950,00 DKK Tilbudspris 1.575,00 DKK
Faldende orden

9 varer

pr. side

Havebruser, solbruser eller campingbruser – kært barn har mange navne! Her hos PoolOasen.dk finder du et stort udvalg af havebrusere – store som små og med og uden fodskyl. Du kan nemt koble din udendørsbruser til en almindelig haveslange, og herefter vil solen ganske gratis opvarme vandet, så det får en behagelig temperatur, der kan køle dig lidt ned i sommervarmen. Har du brug for en udendørsbruser, når du er på campingferie, har vi ligeledes havebrusere i rejsevenlig størrelse, der rummer 20 liter. Den transportable havebruser med solceller er perfekt til at skylle dig ren på campingturen, til at tage bad i sommerhuset efter havdyb eller til at vaske støvet og øl-lugten af kroppen, når du er på festival.

 

Nyd en havebruser med solopvarmet vand på de lune sommerdage

Der er ikke noget bedre end et lunt skyl at køle ned på, når temperaturerne sniger sig opad, og det er svært at finde energien i sommervarmen. Forkæl dig selv med et bad under en havebruser med varmt vand, der opvarmes energivenligt af solens stråler. I udvalget af udendørsbrusere finder du forskellige modeller, der har et både æstetisk og praktisk design. Går du efter et luksuriøst udtryk, så anbefaler vi dig at tage et kig på en af vores havebrusere med stort, firkantet hoved, der sikrer ekstra brusekomfort, når du bader.

Hvad siger du til at nyde et dejligt bad eller en hurtig skyller under åben himmel på en lun sommerdag? En udendørsbruser er oplagt i haven hjemme hos dig selv, i sommerhuset eller på båden. Ja, faktisk er mulighederne utroligt mange. Du kan nemt montere bruseren lige der, hvor det passer dig bedst at nyde dit næste udendørs bad, og har du først prøvet en udendørsbruser, bliver du hurtigt afhængig af den frihed og gode følelse, der ligger i at kunne snuppe sig et bad nærmest uanset, hvor sommeren bringer dig hen.

 

Hvordan virker en udebruser?

En udendørsbruser består i store træk blot af et rør og et brusehoved, hvor en haveslange kobles på en studs i bunden af røret. I en lang række af modeller kan brusevandet varmes op af solens stråler, inden det bruges til bad, og det giver en luksuriøs fornemmelse ikke at skulle bade i helt iskoldt vand. Vandet opvarmes enten inde i nogle rør i brusestanderen eller i en vandtank tilknyttet udendørsbruseren.  

 

Pris på havebruser – hvad koster en udendørsbruser?

Vi har nu gjort dig klogere på alle fordelene ved en udendørsbruser. Men hvad koster en udendørsbruser så egentlig?

Prisen på en udendørsbruser varierer fra model til model og ligger fra ca. 800-4000 kr. Dog kan en af de smarte rejsemodeller på 20 L erhverves for ca. 100 kr.

 

Køb havebruser med solceller hos PoolOasen

Kan du se fidusen i en smart udendørsbruser med eller uden ekstra fodbruser til hurtig vask af fødderne? Så er det bare med at få fundet din foretrukne model blandt de mange spændende bud her hos PoolOasen. Vi er vilde med alt, der handler om vand og udeliv, og vi sætter en ære i at kunne tilbyde de absolut lækreste produkter til dig, så du får endnu mere lyst til at bruge tiden udendørs – både i haven derhjemme, i sommerhuset, på stranden, på festival, og hvor ellers oplevelserne trækker i dig.

Bad i vand fra en havebruser med solopvarmet vand, der udnytter det gode vejr til fulde til at sikre dig en lun og komfortabel badeoplevelse. Der er noget ganske særligt ved at bade udendørs, og uanset om du har prøvet en udendørsbruser før, eller du er på vej til at stifte bekendtskab med egenskaberne ved en udendørsbruser for første gang, håber vi, at en af vores skønne modeller vil være lige det, du står og mangler. Bestil i dag, og lad os levere din nye udendørsbruser til dig.