hurtig levering Hurtig levering - dag til dag fra eget lager!   billig fragt Billig fragt - fra kun kr. 39,-   råd Her er gode råd gratis!

0 Varer
Din indkøbskurv er tom.

0

Vildmarksbad

Vildmarksbad

Forestil dig at dumpe ned i et dejligt varmt og forfriskende bad ude i den friske luft. Naturlige omgivelser, stilhed og ro for sjælen. Det er Wellness, når det er allerbedst. Hos PoolOasen arbejder vi på at sammensætte det helt rigtige sortiment af vildmarksbade og tilbehør. Så du kan godt begynde at glæde dig!

5 vare(r)

5 vare(r)

Med et vildmarksbad fra PoolOasen kan du opleve ægte luksus i hverdagen. Hos os finder du vildmarksbade i topkvalitet og i unikt design.

Nyd livet i et vildmarksbad

Det er vigtigt med holdbare løsninger, så du kan nyde godt af dit vildmarksbad i lang tid. Derfor kræser PoolOasen for håndværket, samtidig med at badene vil stå skarpt i designet og være lavet i materialer, som følger nyeste trends.

Badevandet skal være rent og indbydende, derfor tilbyder vi et stort udvalg af vildmarkstilbehør og vandplejemidler. Hos PoolOasen finder du alt det, som er nødvendigt for at få det optimale ud af et vildmarksbad.

Du vil aldrig fortryde et vildmarksbad fra PoolOasen. Særligt når stjernerne står højt og klart på himlen, træder en Hot Tub i karakter. Mindeværdige øjeblikke skabes af kontraster – det afslappende vand, den friske luft, nærhed til mennesker du har kær og den grænseløse himmel.