HURTIG LEVERING

Stort udvalg på eget lager sikrer hurtig levering; typisk dag-til-dag på lagervarer!

SPAR PENGE

Egen import sikrer dig lave priser! Så du er altid sikret en god handel

PROFESSIONEL SUPPORT

Vi hjælper dig med rådgivning, før, under og efter dit køb!

Vildmarksbad

Forestil dig at dumpe ned i et dejligt varmt og forfriskende bad ude i den friske luft. Naturlige omgivelser, stilhed og ro for sjælen. Det er Wellness, når det er allerbedst. Hos PoolOasen arbejder vi på at sammensætte det helt rigtige sortiment af vildmarksbade og tilbehør. Så du kan godt begynde at glæde dig!

Vildmarksbad
Faldende orden

14 varer

pr. side
 1. Startsæt med klor - basispakke I
  Rating:
  0%
  Normalpris 459,00 DKK Tilbudspris 390,00 DKK
 2. Vildmarksbad m inderkar; tilbehør - sandfilterpakke PRO
  Rating:
  0%
  Normalpris 3.195,00 DKK Tilbudspris 2.995,00 DKK
 3. Startsæt med klor til pool og vildmarksbad (op til 12 m3)
  Rating:
  0%
  Normalpris 724,00 DKK Tilbudspris 625,00 DKK
Faldende orden

14 varer

pr. side

Du vil aldrig fortryde et vildmarksbad

Med et vildmarksbad fra PoolOasen kan du opleve ægte luksus i hverdagen. Hos os finder du vildmarksbade i topkvalitet og i unikt design.
Det er vigtigt med holdbare løsninger, så du kan nyde godt af dit vildmarksbad i lang tid. Derfor kræser PoolOasen for håndværket, samtidig med at badede vil stå skarpt i designet og være lavet i materialer, som følger nyeste trend.

Du vil aldrig fortryde et vildmarksbad fra PoolOasen. Særligt når stjernerne står højt og klart på himlen, træder en Hot Tub i karaktér. Mindeværdige øjeblikke skabes af kontraster. Det afslappende vand, den friske luft, nærhed til mennesker du har kær og den grænseløse himmel.

Badevandet skal være rent og indbydende, derfor tilbyder vi et stort udvalg af vildmarks tilbehør og vandplejemidler. Hos PoolOasen finder du alt det som er nødvendigt for at få det optimale ud af et vildmarksbad.

Vildmarksbad i højeste kvalitet

Et vildmarksbad er traditionelt lavet i fyrretræ med indbygget brændefyret ovn. Men i de seneste år er der givet køb på kvaliteten mange steder for at kunne levere billige løsninger. Løsninger der sjældent er holdbare på længere sigt. Derfor skal du kigge dig for, før du handler. Hos os finder du vildmarksbade i topkvalitet og i unikt design. Her kræses for traditioner og håndværk samtidig med at nyeste trends inden for materialer og design implementeres i den løbende produktudvikling. Vi arbejder i øjeblikket på at sammensætte et nyt og tidsmæssigt opdateret sortiment. Der vil helt sikkert også være en model, som passer til dig og dine ønsker!

Forkæl dig selv med et eksklusivt vildmarksbad

Har du længe drømt om at forkæle dig selv med et vildmarksbad, som du kan have ude i haven eller på terrassen? Der er mange fordele ved at investere i et vildmarksbad:

 • Flot og elegant design i naturtræ, der passer perfekt ind i havens omgivelser.
 • En spaoplevelse udover det sædvanlige, der giver plads til selvforkælelse for dig og din familie.

Hos PoolOasen er vi eksperter inden for poolbranchen, og vi kan derfor besvare alle dine spørgsmål til vores produkter, ligesom vi også kan guide dig mod det perfekte vildmarksbad.