HURTIG LEVERING

Stort udvalg på eget lager sikrer hurtig levering; typisk dag-til-dag på lagervarer!

SPAR PENGE

Egen import sikrer dig lave priser! Så du er altid sikret en god handel

PROFESSIONEL SUPPORT

Vi hjælper dig med rådgivning, før, under og efter dit køb!

Udendørs spa

Et varmt boblebad ude i den friske luft er bare lige sagen! Her hos PoolOasen tilbyder vi derfor udendørs spabade til brug året rundt. PoolOasen sælger oppustelige spabade, som gør det utrolig nemt for dig at få installeret spaen i din have eller på terrassen. Vores oppustelige spaer leveres inkl. passende pumpe. Vi har spabade i forskellige farver og størrelser, og vores udvalgte modeller har hver deres unikke fortrin – så du skal blot vælge din favorit spa.

Udendørs spa
Faldende orden

30 varer

pr. side
  1. Startsæt, KLORFRI til pool, spa og Hot Tub (op til 12 m3)
    Rating:
    0%
    Normalpris 580,00 DKK Tilbudspris 520,00 DKK
Faldende orden

30 varer

pr. side

Varmt vand og bobler

PoolOasen tilbyder også tilbehør. Vi sælger både tilbehør til opgradering af spaen, men også nødvendige produkter til vedligeholdelse af din spa. Vedligeholdelsen er vigtig, da badevandet skal renholdes, i særdeleshed når det opvarmes. Husk derfor vandplejemidler så din spa holdes lækker og ren.

Med en udendørs spa kan du dumpe ned i de varme bobler efter en hård arbejdsdag eller blot benytte spaen til fri nydelse i weekenden. Og tilbyd da bare dine gæster en plads også! PoolOasens oppustelige udendørs spabade er nemlig rummelige, og de kan alle indeholde mindst 4 personer.

Sådan en spa kan bringe dig i total zen, men der er ligeledes plads til hele familien, hvor I kan få en fælles, behagelig oplevelse.