hurtig levering Hurtig levering - dag til dag fra eget lager!   billig fragt Billig fragt - fra kun kr. 39,-   råd Her er gode råd gratis!

0 Varer
Din indkøbskurv er tom.

0

Swimmingpool

Swimmingpool

Er du førstegangskøber af en udendørs swimmingpool til haven, så har du sikkert mange spørgsmål til, f.eks. hvad du skal vælge og hvordan poolen skal plejes. Det kan også være, at familien i mange år har haft glæde af et mindre fritstående swimmingpool eller havebassin, og nu ønsker at udleve drømmen om at få en "rigtig" swimmingpool i haven. Uanset dit behov, så kan du regne med råd og vejledning hos os - og det er ganske gratis!

17 vare(r)

17 vare(r)

Swimmingpool i flere størrelser og former

Hos PoolOasen har vi et stort udvalg af udendørs swimmingpools i mange forskellige materialer, former og ikke mindst størrelser. Uanset om du søger en pool til nedgravning eller om du ønsker en fristående model, bør du tage et kig på vores store udvalg. Vi har naturligvis også alt du skal bruge inden for filteranlæg, poolkemi med og uden klor samt en masse pool udstyr og tilbehør, som vil kunne hjælpe dig til at holde poolvandet i din udendørs swimmingpool, klart og indbydende til glæde for hele familien! Vi importerer mange varer selv og er lagerførende i hele sæsonen. Derfor kan du forvente hurtig levering af varer til de helt rigtige priser her i butikken.