hurtig levering Hurtig levering - dag til dag fra eget lager!   billig fragt Billig fragt - fra kun kr. 39,-   råd Her er gode råd gratis!

0 Varer
Din indkøbskurv er tom.

0

Vinterklar pool

Vinterklar pool

Hvis du forbereder din pool på frost og kulde, kan du have glæde af den i mange år. Det er vigtigt, at du passer og plejer poolen godt i badesæsonen og er omhyggelig med at vinterklargøre den. PoolOasen tilbyder en masse udstyr, så du kan være god ved din pool og forberede den på den kolde vinter.

Det er især vigtigt at gøre poolen vinterklar ved at få vandstanden ned under skimmerniveau, afmontere filteranlæg og overdække poolen. Og til dette har PoolOasen lige det udstyr, du mangler!

4 vare(r)

4 vare(r)

Det rette udstyr til vinterklargøring af pool

På denne side finder du forskelligt systemtilbehør og produkter til vinterklargøring. Se blandt andet vores overvintringsmiddel, skimmerbeskytter, vinterpropper, drain-pumper, poolcovers og meget mere.

Alle vores standard vinter-poolcovers er med wirelås, hvilket er en fordel, når poolen skal lukkes af til vinteren. Vores covers har desuden en coated overflade, som forhindre sollys – et vintercover er ikke bare en presenning! Med et poolcover forlænges poolens levetid og rengøring af poolen minimeres. Overvintringsmiddel hæmmer algevækst i vinterhalvåret, og har du brug for at tømme din pool helt, så har vi effektive dykpumper til formålet.

Tag et kig i vores udvalg her på siden, og find alt det du skal bruge til at gøre din pool vinterklar.