hurtig levering Hurtig levering - dag til dag fra eget lager!   billig fragt Billig fragt - fra kun kr. 39,-   råd Her er gode råd gratis!

0 Varer
Din indkøbskurv er tom.

0

Poolslange, fittings mv

Poolslange, fittings mv

Pool-slanger

Når solen skinner, og temperaturen er høj, er det lækkert med en pool, hvor du kan blive nedkølet og slappe af. Hvis du er en af dem, der har en pool i haven, så kan du ikke komme udenom, at der fra tid til anden er brug for en pool-slange og dertilhørende fittings, hvis det hele skal fungere optimalt.

14 vare(r)

14 vare(r)

Hos PoolOasen har vi samlet alt, hvad du skal bruge, så du kan få sat din pool op, som den skal. I vores sortiment finder du både den traditionelle poolslange til montering på studs med spændebånd, den armerede flexslange til professionel kobling med PVC-fittings, den effektive sugeslange i EVA-kvalitet til støvsugning og backwash-slanger, når der skal tømmes vand af poolen. Vores store udvalg sikrer, at du får det ypperste ud af din pool.

Pool-slanger og tilbehør hos PoolOasen

Her på siden finder du ikke blot pool-slanger, vi har nemlig også en bred vifte af tilbehør til formålet. Her finder du blandt andet fittings i enhver variant, uanset om du bruger pool-slange med spændebånd, eller om du har opgraderet til de professionelle PVC-fittings. Vores udvalg omfatter også både skimmer til indbygning i pool-væggen samt diverse ventiler. Det kan være en jungle at finde rundt i alt, hvad du skal bruge til din pool. Hos PoolOasen sidder vi klar til at rådgive og vejlede dig via vores kundeservice, så du er sikker på at få de rigtige varer bestilt.