hurtig levering Hurtig levering - dag til dag fra eget lager!   billig fragt Billig fragt - fra kun kr. 39,-   råd Her er gode råd gratis!

0 Varer
Din indkøbskurv er tom.

0

Skimmer til pool

Skimmer til pool

Pool-skimmer

En ren pool er bare mere indbydende og lækker end en pool med en masse snavs i. Det kan dog ikke undgås, at din udendørspool bliver beskidt engang imellem. I løbet af dagen, når dækkenet er af, vil der lande blade, insekter og andet skidt i poolen, og i den situation er det rart, hvis det nemt kan fjernes.

10 vare(r)

10 vare(r)

Hos PoolOasen finder du et udvalg af pool-skimmers. Vi skelner mellem overfladeskimmer, som kan bruges på en frame pool (rammepool) eller pool med oppustelig topkant hhv. skimmer til montering i en fast poolvæg (stål med liner). Forskellige reservedele og relevant tilbehør i form af f.eks. filterposer kan vi naturligvis også hjælpe med. Alle vores pool-skimmers er i bedste kvalitet til prisen, så du er sikker på at få det bedste produkt til formålet.

Find din pool-skimmer hos PoolOasen

Det er nødvendigt, at vandet i poolen holdes rent, så det forbliver lækkert at bade i den. Derfor skal vandet kunne cirkuleres og renses, og det bliver det, når det flyder gennem skimmeren fra bassinet til filteranlægget.

Her på siden finder du både basismodeller, der kun indeholder det mest nødvendige, men du finder også varianter, der er udstyret med en forhøjning. Du bør overveje en af de mere avancerede modeller med forhøjning, hvis din pool for eksempel er nedgravet.

Har du brug for yderligere vejledning, er du meget velkommen til at kontakte os på vores kundeservice. Så står vi klar til at hjælpe dig i den rigtige retning.