HURTIG LEVERING

Stort udvalg på eget lager sikrer hurtig levering; typisk dag-til-dag på lagervarer!

SPAR PENGE

Egen import sikrer dig lave priser! Så du er altid sikret en god handel

PROFESSIONEL SUPPORT

Vi hjælper dig med rådgivning, før, under og efter dit køb!

Skimmer til pool

En ren pool er bare mere indbydende og lækker end en pool med en masse snavs i. Det kan dog ikke undgås, at din udendørspool bliver beskidt engang imellem. I løbet af dagen, når dækkenet er af, vil der lande blade, insekter og andet skidt i poolen, og i den situation er det rart, hvis det nemt kan fjernes.

Skimmer til pool
Faldende orden

10 varer

pr. side
Faldende orden

10 varer

pr. side

Hos PoolOasen finder du et udvalg af pool-skimmers samt tilbehør som filterposer og andre reservedele. Alle vores pool-skimmers er i den højeste kvalitet, så du er sikker på at få det bedste produkt til formålet.

Find din pool-skimmer hos PoolOasen

Det er nødvendigt, at vandet i poolen holdes rent, så det forbliver lækkert at bade i den. Derfor skal vandet kunne cirkuleres og renses, og det bliver det, når det flyder gennem skimmeren fra bassinet til filteranlægget.

Her på siden finder du både helt grundlæggende modeller, der kun indeholder det mest nødvendige, men du finder også varianter, der er udstyret med en forhøjning. Du bør overveje en af de mere komplicerede modeller med forhøjning, hvis din pool for eksempel er nedgravet.

Har du brug for yderligere vejledning, er du meget velkommen til at kontakte os på vores kundeservice. Så står vi klar til at hjælpe dig i den rigtige retning.