HURTIG LEVERING

Stort udvalg på eget lager sikrer hurtig levering; typisk dag-til-dag på lagervarer!

SPAR PENGE

Egen import sikrer dig lave priser! Så du er altid sikret en god handel

PROFESSIONEL SUPPORT

Vi hjælper dig med rådgivning, før, under og efter dit køb!

PVC-fittings

PVC-fittings til pool

Har du pool i haven? Så ved du også, at det kræver en del at få poolen sat op med diverse tilbehør, så den kan fungere optimalt. Hos PoolOasen har vi samlet en bred vifte af PVC-fittings, som bidrager til en professionel og effektiv løsning – for eksempel til en nedgravet pool. Vores store udvalg omfatter især målene 50 mm og 63 mm, som er de mest almindelige mål.

PVC-fittings
Faldende orden

22 varer

pr. side
Faldende orden

22 varer

pr. side

Husk lim til dine PVC-fittings

Du skal ofte bruge lim, når du skal montere PVC-fittings, og du finder ikke blot selve PVC-fittings her hos PoolOasen. Vi har nemlig også samlet forskellige former for lim, som du skal bruge, alt efter hvilken løsning du vælger. Når du klikker dig ind på hvert enkelt produkt, kan du læse mere om produktets funktion, hvor du for eksempel ser, hvad limen skal bruges til.

Når du skal lime, er det vigtigt, at du sørger for en god udluftning. Derudover finder du også en rensevæske, der skal bruges efterfølgende, så du undgår snavs.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning til monteringen, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig hos PoolOasen. Du er meget velkommen til at kontakte os via vores kundeservice, så sørger vi for, at du får bestilt de rette ting.