hurtig levering Hurtig levering - dag til dag fra eget lager!   billig fragt Billig fragt - fra kun kr. 39,-   råd Her er gode råd gratis!

0 Varer
Din indkøbskurv er tom.

0

Pool udstyr

Pool udstyr

Få mest muligt ud af din pool!

Her hos Pooloasen finder du det bedste udstyr til din pool – alt sammen ting, som gør poolen ekstra lækker og indbydende. Der findes et utal af forskelligt udstyr, der højner æstetikken, og pooludstyr, der letter rengøringen og holder vandet friskt og lækkert hele tiden. Tag er kig på udvalget herunder, og find det der gør, at du får det meste ud af din pool.

14 vare(r)

14 vare(r)

Essentielt udstyr til poolen

Det essentielle udstyr, som du først og fremmest skal investere i er et rigtigt godt poolcover eller pooltag og brugbart renseudstyr. Der findes mange forskellige covers i flere forskellige størrelser – vælg efter pris, kvalitet og behov. Overvej for eksempel, hvor sikkert dit cover skal være, hvis du har små børn.


Derudover dækker vores udvalg af pooludstyr også varmepumper, solfangere samt diverse pooloverdækninger, som er med til at holde badevandet behageligt og lunt.


En støvsuger til poolen er også uundværlig; vi kan hjælpe dig med både de avancerede robotter og simple manuelle bundsugere. Og skal det være ekstra godt, så tjek vores udvalg af svømmetrænere (modstrømsanlæg) til både fritstående og nedgravede swimmingpools - eller hvad med et vandfald?


Du kan desuden opgradere dit poolområde med en elegant stålstige, flot LED-poolbelysning og kantfliser rundt om bassinet.