HURTIG LEVERING

Stort udvalg på eget lager sikrer hurtig levering; typisk dag-til-dag på lagervarer!

SPAR PENGE

Egen import sikrer dig lave priser! Så du er altid sikret en god handel

PROFESSIONEL SUPPORT

Vi hjælper dig med rådgivning, før, under og efter dit køb!

Liner til pool

Liner til pool i mange størrelser og varianter

Lineren er typisk den del på en swimmingpool, som først slides og kræver udskiftning. Der kan både gå 2, 5 eller 10 år imellem et linerskift. Det hele afhænger af måden poolen bruges på, om der benyttes cover på poolen, når den ikke er i brug samt naturligvis kvaliteten af lineren. Vi fører et antal liners på standardmål i en god basiskvalitet - og kan skaffe alle former for kvaliteter, design og mål. PoolOasen.dk har et bredt udvalg af linere til swimmingpools og kan altid hjælpe dig med det du søger. Ring blot til Oasens kundeservice på tlf. 21220885

PoolOasen.dk har et bredt udvalg af linere til swimmingpools og kan altid hjælpe dig med det du søger. 

Liner til pool
Faldende orden

38 varer

pr. side
Faldende orden

38 varer

pr. side

Hvad er en pool liner

En liner kaldes også en inderdug, og det er den, som holder vandet inde i poolen. Samtidigt beskytter den det materiale poolen er lavet af, fordi der skabes en barriere mellem vandet og de underliggende materialer. Når du skal udskifte en liner i eksisterende pool, skal du forholde dig til to ting: kvalitet og montering. En liner fås typisk i flere kvaliteter.

• I en mindre, fritstående pool benytter man ofte en 0,3 mm (30 my) linerkvalitet.

• I en lidt større, fritstående pool er 0,4 mm (40 my) en klassisk linertykkelse.

• Er poolen derimod nedgravet, så vil kvaliteten typisk være 0,6 eller 0,8 mm.

Der skelnes mellem ”overlay” og ”hung” installation. ”Overlay” er en liner, som vippes over poolens topkant, typisk en stålvæg (som en pose i en spand). En plastikliste klemmes efterfølgende ned over poolvæg og liner, så lineren bliver på sin plads. ”Hung” er en liner som hægtes fast i en skinne på poolens top. Den klassiske liner er blå. I nogle tilfælde er en pool leveret med en grå liner, i andre med en liner i f.eks. mosaik-design. Findes der ikke en standardliner, som passer til din pool, så er det muligt at få en liner produceret på mål til poolen.