hurtig levering Hurtig levering - dag til dag fra eget lager!   billig fragt Billig fragt - fra kun kr. 39,-   råd Her er gode råd gratis!

0 Varer
Din indkøbskurv er tom.

0

Pool tilbehør

Pool tilbehør

Få det fulde udbytte af din pool!

Selvom poolen i sig selv byder på mange timers hygge, leg og motion, så kan det alligevel blive endnu bedre med det rigtige tilbehør. Det kan nemlig hurtigt blive praktisk arbejde med en pool i baghaven eller inden døre, men med det rigtige tilbehør, får du lyst at tilbringe meget mere tid i den.

Hos Pooloasen finder du tilbehør til din pool i form af badebolde, flydemadrasser og volley-sæt - eller en havebruser til sommerhuset eller terrassen lige ved poolen. Det er også her du finder gode og sjove gaveidéer til vandmanden, børn og barnlige sjæle, der elsker at svømme rundt i poolen.

7 vare(r)

7 vare(r)

Tilbehør til enhver pool

Vores udvalg af tilbehør til poolen kan både være funktionelt, til leg eller til motion. Overvej hvem der bruger din pool, og hvordan du selv ønsker at bruge den, og tilkøb derefter det tilbehør, der gør oplevelsen bedre og vedligehold nemmere.


På den funktionelle side er udebruseren, som er oplagt at have tæt ved poolen, så du kan skylle dig af før du hopper i og bagefter igen. Baderinge, badedyr og badebolde er perfekte til leg og store flydemadrasser gør oplevelsen i poolen ekstra behagelig.


For flere udfordringer og leg har vi dykkerringe, små både eller et vandpolosæt. Alt i alt har vi det, du behøver til at gøre din pool-oplevelse ekstra sjov.