HURTIG LEVERING

Stort udvalg på eget lager sikrer hurtig levering; typisk dag-til-dag på lagervarer!

SPAR PENGE

Egen import sikrer dig lave priser! Så du er altid sikret en god handel

PROFESSIONEL SUPPORT

Vi hjælper dig med rådgivning, før, under og efter dit køb!

Rund pool - fritstående

Rundt fritstående svømmebassin

Leder du efter et svømmebassin til haven? En rund pool er nem at opstille i haven eller på terrassen. Her på siden finder du vores udvalg af runde swimmingpools, som kan placeres fritstående. Hos PoolOasen.dk har vi svømmebassiner i forskellige modeller, designs, størrelser og dybder, så du er sikker på at finde en pool, der passer perfekt til dine behov. Gå på opdagelse i vores udvalg af runde fritstående pools, og find din favorit til sjov og hygge i haven!

Rund pool - fritstående
Faldende orden

28 varer

pr. side
 1. Classic Pool Ø3,60 x 1,20 m. - Dark Grey
  Rating:
  0%
  Normalpris 9.390,00 DKK Tilbudspris 8.250,00 DKK
 2. GRE pool-pakke Black Graphite Ø5,5x1,32 - komplet m. teknik
  Rating:
  0%
  Normalpris 24.500,00 DKK Tilbudspris 19.995,00 DKK
 3. GRE swimmingpool, rund Ø5,50 x1,32 m - hvid
  Rating:
  0%
  Normalpris 18.495,00 DKK Tilbudspris 16.990,00 DKK
 4. Classic pool Ø4,60 x 1,20 m. - Dark Grey
  Rating:
  0%
  Normalpris 10.500,00 DKK Tilbudspris 9.200,00 DKK
 5. Classic Pool Rund Ø4,6x1,2 incl. skimmersæt
  Rating:
  0%
  Normalpris 6.990,00 DKK Tilbudspris 6.200,00 DKK
 6. GRE pool-pakke Black Graphite Ø4,6x1,32 - Komplet m. teknik
  Rating:
  0%
  Normalpris 18.990,00 DKK Tilbudspris 15.990,00 DKK
Faldende orden

28 varer

pr. side

Slap af i din helt egen runde pool

Drømmer du om at have din egen pool? Der er mange gode grunde til at få en pool i haven. Når du har din egen swimmingpool, har du et fremragende sted at slappe af og nyde livet, men det er også et fantastisk samlingspunkt for venner og familie, så du kan få mere kvalitetstid med dem, du har kær.

Derudover giver et svømmebassin i haven dig rig mulighed for at få motion, mens du har det sjovt. Jo større din runde pool er, jo mere plads har du til at bevæge dig, så vil du gerne bruge din pool til at være aktiv, er det en god idé at overveje en swimmingpool af en vis størrelse.

En pool er perfekt til årets varme måneder. Og når du vælger et svømmebassin med fast poolvæg, kan den stå ude hele året; du genbruger vandet og skåner dermed miljøet.

Sådan vælger du den rette fritstående runde pool til dine behov

Vælger du at gøre drømmene om din egen swimmingpool til virkelighed, er en rund fritstående pool et fremragende valg! Her er det relevant at tænke over poolens størrelse og dybde.

Når det gælder størrelse, er det vigtigt, at du overvejer, hvor mange mennesker der skal kunne være i poolen. Skal det bare være til dig og et par andre? Eller skal hele familien kunne være der? Derudover bør du tænke over, hvor meget plads du har i haven, så du ikke vælger en pool, der ikke kan være der.

Regner du med, at dit svømmebassin skal bruges en hel del af børn, er det også væsentligt at vælge en pool med en passende dybde, så den passer til børnenes højde. I forlængelse af det anbefaler vi at lære dine børn at svømme og altid holde øje med dem, når de er er i poolen.

 

Hvor skal dit fritstående svømmebassin stå?

Det forbedrer din badeoplevelse meget at placere din runde pool et godt sted. Når du vælger en fritstående pool, slipper du for en hel masse arbejde med fundamentet, men det betyder ikke, at du kan placere dit svømmebassin hvor som helst. Her er tre aspekter, der er smarte at overveje, når du bestemmer din pools placering i haven:

 • Underlag
 • Sol og skygge
 • Privatliv

For det første er det en god ide at vælge et sted, der kan klare, at et tungt svømmebassin placeres der. Der kan være meget vand i vores forskellige pools, så de kan veje en hel del. Det er især relevant at tænkte over dette, hvis du har et stort fritstående svømmebassin med meget vand i.

Desuden skal jorden være flad nok til, at din pool stabilt kan stå der. Er din baghave meget ujævn, behøver du dog ikke bekymre dig. Vi anbefaler desuden, at du beskytter din pools liner er med et bunddække som mellemliggende lag mellem svømmebassinet og jorden. Hos PoolOasen.dk finder du et bredt udvalg af bunddækkener i forskellige størrelser, så du kan beskytte poolens liner effektivt mod rifter og dermed sikre poolen en lang levetid.

For det andet er det smart at placere din runde pool et sted i haven, der får en hel del sollys. Dette hjælper med at varme vandet mere op, og det giver dig rig mulighed for at slikke sol, mens du flyder rundt i poolen. Du kan også vælge at anbringe din runde pool i skyggen, hvis du er bekymret over at blive solskoldet, når du bader i swimmingpoolen. Opvarmning af badevandet kan hjælpes på vej af f.eks. solfanger eller varmepumpe.

For det tredje bør du overveje at finde et sted med privatliv, så du kan nyde dit svømmebassin uden at tænke over, hvem der kan se dig slappe af. Et godt sted er typisk baghaven, men ethvert sted med mere dække fungerer til dette. 

Men hvad hvis du fortryder placeringen af dit svømmebassin alligevel? Noget af det praktiske ved fritstående pools er, at du kan flytte på dem, hvis du har lyst. Derfor behøver du ikke bekymre dig, hvis du ikke kan lide placeringen af din pool.

Sørg for at have svømmebassinsudstyr

Når du køber pool, har du brug for at have det rette udstyr, så du kan vedligeholde den og sørge for, at den er ren og lækker at bade i.

Handler du hos PoolOasen.dk, finder du et bredt udvalg af tilbehør såsom covers, filtre og rengøringsudstyr, som du kan købe separat, men vi sælger også svømmebassiner komplet med udstyr. Uanset hvad du leder efter, finder du derfor alt, du har brug for til dit nye runde fritstående svømmebassin, når du handler hos os.

Køb en rund pool hos PoolOasen.dk

Leder du efter udstyr til dit svømmebassin eller vil købe en hel ny pool, er du kommet til det rette sted! PoolOasen.dk er en specialbutik med et stort udvalg indenfor swimmingpools, udendørsspabade og svømmeudstyr, så du har alt, du skal bruge for at skabe dit eget badeparadis.

På denne side ser du vores brede sortiment af runde fritstående pools, der passer perfekt til afslappelse og kvalitetstid med familie og venner i haven. Du kan læse mere om de enkelte svømmebassiner, og hvilke udstyr de kommer med, ved at trykke på dem.

Har du brug for råd og vejledning angående dit køb, installation af dine varer eller vedligeholdelse af dit svømmebassin, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som står klar til at hjælpe dig.