HURTIG LEVERING

Stort udvalg på eget lager sikrer hurtig levering; typisk dag-til-dag på lagervarer!

SPAR PENGE

Egen import sikrer dig lave priser! Så du er altid sikret en god handel

PROFESSIONEL SUPPORT

Vi hjælper dig med rådgivning, før, under og efter dit køb!

Bestway Pool

Faldende orden

4 varer

pr. side
 1. Bestway familiepool i stål Ø4,6x1,2 m
  Rating:
  0%
  7.990,00 DKK
 2. Bestway familiepool i stål Ø3,6 x1,2 m
  Rating:
  0%
  6.990,00 DKK
 3. Bestway Power Steel Pool Ø4.88x1.22 cm (19480L)
  Rating:
  0%
  5.990,00 DKK
 4. Bestway Power Steel Pool - 5.49x2,74x1.22m (13430l)
  Rating:
  0%
  6.990,00 DKK
Faldende orden

4 varer

pr. side

En forfriskende dukkert er altid tiltrængt i sommervarmen, og når du endda kan få den i haven, er der ikke en finger at sætte på tilværelsen. Med en Bestway-pool er der lagt an til en fantastisk sommer i solskinsvejret – selv efter en lang dag på arbejdet!

Vi har et varieret udvalg af bassiner fra Bestway i forskellige former og størrelser, som kan blive familiens nye yndlingsbeskæftigelse. Uanset om poolen skal bruges til en nedkølende og afslappende stund, eller om der skal fuld knald på badedyrene og vandlegene, kan en Bestway-pool opfylde kravene.

En forfriskende dukkert i en pool fra Bestway

Ingen grund til at stikke næsen sydpå eller tage den lange tur til stranden. Familien kan få stor glæde af en pool i haven hele sommeren, og med en variant fra Bestway går du bestemt ikke galt i byen.

Her er nemlig tale om pools, der både er robuste og i høj kvalitet, men samtidig fremstillet til at sikre en masse sjov og leg. Når du køber en pool fra Bestway, er der ofte tale om en poolpakke, hvor du får meget af det nødvendige udstyr med. Undersøg derfor, hvad du får med i dit køb, så du nøjes med at anskaffe dig det udstyr ved siden af, som du har brug for. 

Hvilken pool skal du vælge?

Når du skal have den helt rette pool hjem i haven, er der flere faktorer, du kan overveje.

 • Hvor mange skal bade i poolen?

Alle familiemedlemmer skal selvfølgelig have en plads i poolen! Og selvom det også er skønt at flyde rundt alene, er det bare lidt hyggeligere, når hele familien er med.

 

 • Hvor skal poolen stå?

Her kan det være en god idé at placere poolen i et hjørne, hvor der er læ, og vandet måske bedre holder på varmen. Samtidig kan du tænke over at undgå at placere poolen under et træ, som kan drysse med bladene og lignende.

 

 • Hvor stor en pool kan arealet rumme?

Når du ved, hvor poolen skal stå, får du også en fornemmelse af, hvor stor en pool du har plads til. Husk at måle op, så du er helt sikker, før du gør dit køb.

 

 • Hvilken form ønsker du, at poolen skal have?

En pool fra Bestway kan både være rund og oval – men hvilken form passer dig bedst? Her kan du overveje, om der skal være plads til at svømme lidt rundt. Det kan også være, at arealet, hvor poolen skal stå, egner sig bedst til den ene form frem for den anden.

Dyk ned i det store pooludvalg

Med en pool fra Bestway kan I bade alt det, I vil hele sommeren. Samtidig får du en pool i høj kvalitet, som er nem både at montere og afmontere igen. Hos PoolOasen har vi alt, hvad du skal bruge af tilbehør og udstyr, når du har anskaffet dig en pool herunder både filtre, covers, varmepumpe m.m. Køb det hele hjem på én gang, og bliv klar til en sommer fuld af badeture.