GRE Komposit Pool Ø4,1 x 1,24 m

GRE Komposit Pool Ø4,1 x 1,24 m

GRE Komposit Pool Oval 6,64x3,86x1,24 m

GRE Komposit Pool Oval 6,64x3,86x1,24 m

GRE Komposit Pool Oval 5,24 x3,86 x1,24 m

HURTIG LEVERING

PROFESSIONEL SUPPORT
- i øjenhøjde!

49.500,00 DKK
Tilgængelighed: På lager
Kun 2 tilbage
Varenummer
2759
Leveringsinfo: 
1-3 dage

GRE Komposit Pool Oval 5,24x3,86,1,24 m – Til den designbevidste, som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten

Smuk strømlinet pool lavet i komposittræ som stort set er vedligeholdelsesfrit og meget modstandsdygtigt. Materialet er utroligt UV – og klorbestandigt og derfor unikt til vores nordiske klima. Komposit skal ikke efterbehandles og er miljøvenlig materiale.

 

Farve: Antrasit grå

Indvendig 4,78 x 3,38 x 1,24 m

Ydre diameter (med komposit topkant) 5,24x3,86

Højde: 1,24 meter.

Poolen rummer ca. 11 m3 vand.

 

Poolpakken indeholder: 

 • 5-Vejs Sandfilterpumpe Ø400/230W (renser 6 m3/time)
 • Skimmer
 • Indvendig trappe i rustfrit stål
  Udvendig komposit trappe
  Returventil
  UV behandlet Liner: Gråblå 60/100 (0,6mm)  
 • Bunddækken
 • Filtersand 40 kg

Den medfølgende liner er i god 0,6 mm kvalitet, hvilket er dobbelt tykkelse i forhold til den ellers gode standard, som benyttes i vores familiepools (stål). Jo kraftigere liner, jo længere levetid! Lineren er desuden faconsyet til poolen med monteringsvenligt ophæng.

Poolen er nem at opsætte – Der medfølger en udførlig beskrivelse om hvordan du samler poolen og samleprocessen er tilpasset således at værktøj bliver unødvendigt – det minder mest af alt et simpelt LEGO byggeprojekt.

En oval GRE Komposit Pool leveres med det såkaldte omegasystem, som er en speciel underbygningskonstruktion med U-jern. Dette eliminerer laterale stivere og sidestøtter og gør dem helt overflødige, hvorved poolen får et flot og enkelt udtryk. Med denne konstruktion behøver du ikke støbe en betonbund. Du skal blot sørge for at dit underlag er stabilt og fuldstændig i vatter, så kan poolens U-jern graves ned i underlaget og sikre din pool mod for stort tryk på poolens langsider, når poolen fyldes med vand.

GRE komposit poolen er bygget til at kunne integreres helt eller delvist i jorden efter ønske. Til den ovale pool er det ikke nødvendigt med et støbt fundament. Kompositpanelerne er også så stærke, at de som udgangspunkt kan tåle at gå i jorden, men vi anbefaler fiberdug samt etablering af en simpel støttevæg omkring den del af væggen, som går i jorden, således at jorden ikke pakkes helt tæt med pool væggen.