Classic Pro

Classic Pro filteranlæg - 450 W.

ClearWater sandfiltersystem. 7-vejs ventil

HURTIG LEVERING

PROFESSIONEL SUPPORT
- i øjenhøjde!

2.295,00 DKK
Tilgængelighed: På lager
Kun 11 tilbage
Varenummer
1002
Leveringsinfo: 
1-3 dage

Sandfiltersystem, model ClearWater

Leveres med mange funktioner, bl.a. 7-vejs topventil,  manometer og filterplatform for både filter og pumpe. Poolpumpen er selvsugende og på 3/4 HP. Pumpen har forfilter og en effektiv rensekapacitet på hele 7.000 liter/t ved et normalt drifttryk på 0,4 bar. Sandfilteret passer til brug med swimming pools, der rummer ca. 25.000-45.000 liter.

 

Anbefales til fritstående havepools.

Skal filteranlægget benyttes til nedgravet bassin, skal det placeres under vandlinien for optimal pumpekraft.

 

Bemærk at ClearWater sandfilteret har en række helt unikke tekniske funktioner, som kun fåes med dette sandfilter.  

En af disse unikke funktioner er muligheden for at montere et integreret UV-lys i sandfilterets låg, således at alger og sporer kan elimineres fra vandet uden brug af kemikaler! 

ClearWater pumpen leveres desuden forberedt til direkte brug med alle standard poolslanger Ø32/38 mm. Du slipper således for at skulle montere ekstra overgangsstykker på slangen. Sandfilteret kan let monteres direkte til alle pools og bassiner med almindeligt pumpeudtag.

En speciel Intex adapter medfølger, hvilket betyder at ClearWater også problemløst kan benyttes til større Intex pools med specialslanger. Unikt for ClearWater-serien.

Sidst men ikke mindst adskiller ClearWater serien sig designmæssigt milevidt fra alle andre sandfilterpumper på markedet! 

Den 7. position sikrer at pumpen let gøres klar til off-season.

 

Vi anbefaler filterkugler (1060) som filtermedie til dette filteranlæg.