HURTIG LEVERING

Stort udvalg på eget lager sikrer hurtig levering; typisk dag-til-dag på lagervarer!

SPAR PENGE

Egen import sikrer dig lave priser! Så du er altid sikret en god handel

PROFESSIONEL SUPPORT

Vi hjælper dig med rådgivning, før, under og efter dit køb!

Svømmebriller

Svømmebriller
Faldende orden

25 varer

pr. side
  1. Arena svømmebriller model X-sight 2 (black-smoke)
    Rating:
    0%
    Normalpris 299,00 DKK Tilbudspris 280,00 DKK
Faldende orden

25 varer

pr. side

Se det hele klart - også under vandet - med de helt rigtige svømmebriller! Såvel klorvand som saltvand kan føles generende for vores øjne. Derfor er det en god idé at benytte svømmebriller, uanset om du svømmer i swimmingpool eller i havet for at opnå større velvære, øget glæde og endda bedre udbytte, hvis du ligefrem svømmetræner.

Der er svømmebriller til de små, som skal blive dus med vandet samt modeller til de let øvede, motionisten og konkurrencesvømmeren. Måske komforten er det vigtigste for dig, når du skal vælge nye svømmebriller? Måske er det udsynet?

Find masser af inspiration til dine kommende svømmebriller her på siden.

Udforsk et hav af muligheder inden for svømmebriller

Du kan vælge mellem mange design og forskellige farver, så der er helt sikkert også et par, som passer til netop dit behov og din individuelle stil. Alle svømmebriller i vores sortiment har stropper, som let kan reguleres, så brillen kommer til at sidde rigtigt, og svømmebrillerne har anti-dug behandling.

Vi fører svømmebriller fra anerkendte mærker som ARENA og SPEEDO og prisvenlige alternativer fra Bestway. Find dine nye svømmebriller her hos PoolOasen.dk og glæd dig til en hurtig og billig levering af dit nye udstyr.