HURTIG LEVERING

Stort udvalg på eget lager sikrer hurtig levering; typisk dag-til-dag på lagervarer!

SPAR PENGE

Egen import sikrer dig lave priser! Så du er altid sikret en god handel

PROFESSIONEL SUPPORT

Vi hjælper dig med rådgivning, før, under og efter dit køb!

Snorkel sæt og finner

Faldende orden

21 varer

pr. side
Faldende orden

21 varer

pr. side

Uanset om du prøver kræfter med svømmedisciplinen på hobbyplan eller dyrker det på mere professionel vis, så er det altid sjovt at tilføje nye elementer til din svømmetræning.

Med snorkelsæt og finner får du en bedre bevægelighed i vandet med mindre modstand, samtidig med at du fx med dykkerbrillerne får mulighed for at udforske livet under havets overflade.

Hos PoolOasen har vi et stort udvalg af forskellige snorkelsæt og finner til både børn og voksne. Vælg bl.a. imellem forskellige:

  • Størrelser - vær opmærksom på at børnestørrelserne varierer efter aldersgruppe.
  • Design - vælg selv imellem dykkermasker, dykkerbriller og finner i forskellige farver og design, der passer til dine præferencer.

Vi tilbyder hurtig levering i hele landet

Du kan trygt handle igennem PoolOasen næste gang, du ønsker at udvide dit sortiment af svømmeudstyr. Vi tilbyder nemlig hurtig dag-til-dag-levering i hele landet, så du kan få leveret både snorkelsæt og finner direkte hjem til din adresse.

Har du spørgsmål til enkelte af vores produkter, eller er du på udkig efter enten snorkelsæt eller finner med en bestemt funktion? Vi står altid klar til at hjælpe dig, så du er sikker på at få det rigtige produkt med hjem.