HURTIG LEVERING

Stort udvalg på eget lager sikrer hurtig levering; typisk dag-til-dag på lagervarer!

SPAR PENGE

Egen import sikrer dig lave priser! Så du er altid sikret en god handel

PROFESSIONEL SUPPORT

Vi hjælper dig med rådgivning, før, under og efter dit køb!

Det sjove tilbehør

Det sjove tilbehør
Faldende orden

36 varer

pr. side
  1. Pool Speaker MiniMax, Floating (bluetooth)
    Rating:
    0%
    Normalpris 290,00 DKK Tilbudspris 203,00 DKK
Faldende orden

36 varer

pr. side

Husk badevinger, badebolde og badedyr til børn og barnlige sjæle når badesæsonen sætter ind. Du finder alt det sjove tilbehør til swimmingpoolen og badestranden på denne side. Skab de bedste og sjoveste rammer for dig og dine børn, og få pulsen op med en gang vandpolo!

Vi har samlet alt det sjove tilbehør på én side, så du nemt kan danne dig et overblik over vores sortiment. Du kan derfor bruge siden til at finde masser af inspiration til, hvordan du i fremtiden kan gøre din pooloplevelse endnu sjovere!

Gør hverdagen sjovere med det rigtige vandtilbehør

Uanset om du handler på egne vegne eller er på udkig efter en sjov og idérig gave til familiens vandhund, så finder du det helt sikkert igennem PoolOasen. Er du på udkig efter et specifikt produkt? Du er altid velkommen til at kontakte vores support, så vi kan hjælpe dig. Som en ekstra bonus tilbyder vi billig og hurtig levering i hele landet, så du snart kan få glæde af det sjove tilbehør. Måske er du endda heldig at have et sommerhus med indendørs pool eller jacuzzi, så du slipper for at skulle vente helt til sommer?