hurtig levering Hurtig levering - dag til dag fra eget lager!   billig fragt Billig fragt - fra kun kr. 39,-   råd Her er gode råd gratis!

0 Varer
Din indkøbskurv er tom.

0

Badetøj Piger/Kvinder

Kvalitet og pasform er vigtige parametre, når du skal vælge ny badedragt. Derfor fører vi på PoolOasen.dk kun badetøj til damer og piger fra de førende svømmebrands Arena og Speedo, som giver den perfekte støtte og komfort på svømme- eller badeturen. Både Arena og Speedo har masser af forskellige modeller at vælge i mellem. Vi ved, at smag og behag er meget forskellige når det kommer til valg af badedragt og vi har derfor sammensat et bredt og spændende sortiment af badedragter fra begge mærker.

Vi fører både klassiske sorte badedragter, dragter til små og store piger, badedragter med ben, badedragter med opstrammende og støttende pasform samt masser af dragter i flotte farver og designs. Her er med garanti også en model, som passer til dig.

Vores udvalg af badetøj til kvinder henvender sig både til dig, som er seriøs med din svømning - men også til dig, som blot er på udkig efter en solid badedragt til stranden eller poolen. Se vores udvalg af badedragter herunder og find den model, der passer til dine ønsker.

21 vare(r)

21 vare(r)