HURTIG LEVERING

Stort udvalg på eget lager sikrer hurtig levering; typisk dag-til-dag på lagervarer!

SPAR PENGE

Egen import sikrer dig lave priser! Så du er altid sikret en god handel

PROFESSIONEL SUPPORT

Vi hjælper dig med rådgivning, før, under og efter dit køb!

Badetøj

Faldende orden

36 varer

pr. side
Faldende orden

36 varer

pr. side

Pasform og smart design er lige vigtige, når du skal vælge badetøj! Derfor finder du hos PoolOasen.dk et bredt udvalg af badetøj til både drenge og piger, mænd og kvinder til brug i såvel svømmehallen som på badeferien.

Det er vigtigt, at kvaliteten er i orden, for det er hårdt arbejde for badetøj at opholde sig i klorvand og saltholdigt havvand. Farverne skal kunne holde til mange timers sjov og aktivitet i vand, og det elastiske materiale skal forblive elastisk, smidigt og blødt. Derfor finder du kun badetøj i kvalitetsmærker som ARENA og SPEEDO hos PoolOasen.dk.

Vi guider dig på vej mod et godt køb af badetøj

Uanset om du er på udkig efter badetøj i enkle og stilrene designs, eller om du er til de mere farverige designs, kan du finde badebukser eller en badedragt, der matcher dine behov i vores sortiment. Har du spørgsmål til vores udvalg af badetøj, eller har du brug for rådgivning til at vælge den rette model, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi har mange års erfaring inden for branchen og har derfor et indgående kendskab til de forskellige brands og deres unikke kvaliteter, så vi kan hjælpe dig med at finde det allerbedste badetøj.