HURTIG LEVERING

Stort udvalg på eget lager sikrer hurtig levering; typisk dag-til-dag på lagervarer!

SPAR PENGE

Egen import sikrer dig lave priser! Så du er altid sikret en god handel

PROFESSIONEL SUPPORT

Vi hjælper dig med rådgivning, før, under og efter dit køb!

badering

Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige baderinge til små og store barnlige sjæle – vælg den, der passer til dine og familiens eller vennernes præferencer. Skal det være en stor luksusflyder med ryglæn eller en med håndtag, der er klar til en tur ned af rutsjebanen eller i de høje bølger? Begge dele finder du her i vores udvalg.
badering
Faldende orden

5 varer

pr. side
 1. Badering med krymmel Ø107 cm
  Rating:
  0%
  69,00 DKK
 2. Badering
  Rating:
  0%
  65,00 DKK
 3. Badering til de mindste (0-1 år)
  Rating:
  0%
  90,00 DKK
 4. Badering, Luxury Lounge m/LED lys, stribet design
  Rating:
  0%
  169,00 DKK
 5. Badering til de små 1-2år (11-15 kg)
  Rating:
  0%
  95,00 DKK
Faldende orden

5 varer

pr. side

Foruden baderinge byder udvalget også på flydemadrasser – både traditionelle og runde modeller, hvorpå både du og en ven eller børnene kan slænge sig. Du kan nyde varmen, solens stråler og vandet på én gang, når du ligger på den flydemadras.

Stort udvalg af baderinge til børn og voksne

Hvad end du har en pool i haven, skal en tur til sydens sol eller bare vil nyde livet på de danske strande, er vores baderinge den sidste detalje, der skal til for at gøre vandoplevelsen endnu bedre. Har du et lille barn, der gerne vil med en tur i en badering? Køb en badering, der er beregnet til de små. Denne model er udstyret med et sæde i midten af ringen, som passer til børn i alderen 0-1 år og 1-2 år alt efter, hvor meget barnet vejer.

Har du allerede styr på baderingen? Hos Pooloasen.dk finder du desuden badedyr, svømmeudstyr, snorkeludstyr samt diverse tilbehør såsom badebolde, vandpolosæt og dykkerringe.