HURTIG LEVERING

Stort udvalg på eget lager sikrer hurtig levering; typisk dag-til-dag på lagervarer!

SPAR PENGE

Egen import sikrer dig lave priser! Så du er altid sikret en god handel

PROFESSIONEL SUPPORT

Vi hjælper dig med rådgivning, før, under og efter dit køb!

Badedyr

Hvad end du har en pool i haven, elsker ture på stranden eller gerne vil gøre familiens ferie sydpå lidt sjovere, så kan vi anbefale et badedyr. Vi har badedyr i flere former og farver, der vil give dig mulighed for at slappe helt af, nyde en drink i vandoverfladen eller lege med børnene.
Badedyr
Faldende orden

5 varer

pr. side
 1. Super sej krokodille
  Rating:
  0%
  140,00 DKK
 2. Flydemadras, Ispind
  Rating:
  0%
  110,00 DKK
 3. Speedy Squid_dykkerlegetøj
  Rating:
  0%
  59,00 DKK
 4. Gylden Kobra
  Rating:
  0%
  195,00 DKK
 5. Flamingo m. håndtag
  Rating:
  0%
  195,00 DKK
Faldende orden

5 varer

pr. side

Badedyrene, du finder her hos os, er oplagte til en tur med vennerne såvel som til familieferien. Er du til ubåde kan du finde en gul ubåd, der modsat normale ubåde, vil holde dig oven vande, eller er du mere til traditionelle badedyr? Vi har vi en krokodille i naturlig størrelse – og bare rolig, den bider ikke.

Gør din tur i vandet lidt sjovere med et badedyr

Men et par sjove badedyr er hele familien parat til at springe i poolen eller i havet. Her er der lagt op til flere timer af sjov, alt imens I nyder hinandens selskab og børnene får frit løb til at plaske med forældrene. Badetilbehør og badedyr er både til små såvel som store barnlige sjæle, og derfor tilbyder vi hos Pooloasen.dk et bredt udvalg af baderinge, flydemadrasser og babybaderinge foruden de sjove badedyr.

Vil du være med på flamingo-trenden? I vores udvalg af badedyr finder naturligvis også flamingoen i en smuk pink farve i en størrelse, som både kan passe børn og voksne.