Affugter til poolrum, AXEL (96 Liter) m/wifi

Affugter til poolrum, AXEL (96 Liter) m/wifi

Heat pump, Xpress 8+

Heat pump, Xpress 8+

Affugter til poolrum, AXEL (120 Liter) m/wifi

HURTIG LEVERING

PROFESSIONEL SUPPORT
- i øjenhøjde!

26.995,00 DKK
Tilgængelighed: På lager
Kun 5 tilbage
Varenummer
2542
Leveringsinfo: 
fjernlager 3-7 dage

Axel – Verdens Første Full Inverter Affugter til Poolrum

 

120 liter modellen er seriens storerbror til anbefalet pooloverflade op til 50 m2 

Axel er en del af den populære serie af affugtere fra eeese. Alle affugtere i denne serie er skabt ud fra målet om den perfekte synergi mellem solid viden om det europæiske klima og miljø, stilrent og strømlinet skandinavisk design og den nyeste teknologi.
 
Axel affugteren kan med fordel anvendes i indendørs poolrum, omklædningsrum, wellness centre, i kældre og arbejdsområder fra 50-120 m2.

Som den første pool affugter på markedet har Axel Full Inverter teknologi. Kompressor og ventilator har således 100% automatisk frekvensstyring og affugteren tilpasser sig hele tiden den relative fugtighed i rummet. 

Axel affugteren benytter det nye miljørigtige kølemiddel R32 og den er naturligvis elektrolysebehandlet til brugen i rum med klorholdig luft. Der ydes 6 års kompressorgaranti.

Affugteren kan valgfrit benyttes væghængt eller alternativt stående, hvis du ikke ønsker en vægmontering. Vægophæng, ben og drænslange medfølger. Der medfølger også et vaskbart luftfilter.

Affugterens indbyggede LED display med soft touch er nemt og overskueligt. Her kan du både aflæse temperaturen og fugtighedsniveauet. Du kan også her indstille hvornår affugteren skal begynde at affugte med den indbyggede timer, hvis du ønsker at styre det manuelt.
 
 

 

Axel – et kvalitetsprodukt fra

eeese logo